Karnımda bebeğim acıkınca çok hareket ediyor

muraddi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
38
12
36
İstanbul
kızlar bugünle tam 29 haftalıgım.hepiniz gibi hem bebegımı kucagıma almak ıcın sabırsızlanıyorum hepde bu güzel dönemın tadını cıkarmak istiyorum.ben benım gıbı 28 29 uncu haftasına gelen arkadaslara sormak ıstıyorum.benım bebegım çok hareketlı süreklı oynuyor özellıkle acıktıkmı.ben bazen gecıstırıyorum sonra yerım falan dıyorum ama durmak ne mümkün.yavrum karnıma karnıma ne tekmeler atıyor.en son dayanamayıp yiyim bari diyorum.sizdede öylemı durum arkadaslar.bi yandan gülüyorum halimize yaramaz olcak oglusum diyorum ama dıger yandanda korkmaya basladım acaba hıperaktıfmı olcak diye.:44:

aynı sorun bizdede var canım bende tam 29 haftalık hamileyim 1dk durmuyo yaaa doktor da kızıyo bebişime bi durda bakayım diye yandınız diyo doktor çok hiperaktif olacak diyor.hele acıkınca senınkı gıbı durmak bılmıyo gecen aç gittim doktora nasıl ağzını oynatıyo yavruum benimmm

Aman maşallah :) Benimki de meyve yediğim zaman çok hareketleniyor. Kilosu ne kadar ? Obur olacak demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…