karnımda sertlik var normalmi????

ayxsxegxuxl34

kuzucuklarım:)
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
513
8
96
43
Diğer
mrb kızlar 29 haftalık hamileyim dünden beri karnımda sertlik hissediyorum sanki bebek karnımın bi tarafından çıkıcakmış gibi oluyo sizce normal bi durummu doktora gitsemmi hareketlerini hissediyorum sizce ne yapmalıyım:uhm:

canım hareketini hissediyorsan bebişin iyi demektir ama sen yinede ya git yada doktoru bi ara sor için rahatlasın

arkadaşım bence o hissetiğin kasılma olabilir. ilk hamileliğimde yaşamıştım. bebek bir tarafa toplanıyor sanıyordum ama meğerse onlar kasılma imiş. bence doktoruna bir danış

Canim benimde bebegimin kafasi karnimin sag tarafinda, ayaklari sol tarafta ve her firsatta kafasini disari cikariyor ve bunu yaparken ayalariyla bir yeremi itiyor bilmiyorum cok fena agrim oluyor benimde. Elimle kafasini iceri sokuyorum giriyor, sonra yine cikariyor.. Nolcak bilmiyorum bole.. Bebeklerimiz buyudu, sende ondan dolayi karninda sertlik hissediyor olabilirsin. Peki agrin varmi?

cnm kasilmalarin cok normal merak etme bebegin hareketlerini duzenli hissediyorsan bisey yok demek.artik yavas yavas rahim doguma kendini hazirliyor git gide bu kasilmalar artacaktir alis bu duruma simdiden cnm

benim bebişim sol tarafımda toplanıyordu doktoruma sordum orası oğlusumun poposuymuş kendi büyüdüğü için normal olarak sığamıyor kımıldadıkça şişiyor normal canım merak edilecek birşey yok

canım normal bunlar bende de oluyor.şiddetli ağrı, artarak kasılma , bebekte hareketsizlik varsa o zaman doktora görünmelisiniz.aradaki kasılmalar ve şişmeler normal bende de oluyor. :)

canım bence hemen doktoruna başvur.aynı sorun bende de vardı ve ben 18+1 haftalık hamileyim doktor bana bu durumun bebeğin salgıladığı hormonlardan dolayı olduğunu ve erken doğuma sebep olabileceğini söledi ve bana bi tane iğne yaptı.doktoruma o kadar çok dua ettim ki anlatamam çünkü karnımın sertliği beni çok rahatsız ediyordu,geceleri uyuyamıyordum inan iğne vurulalı 2 hafta oldu ve o kadar çok rahat ki karnım ..

bende de oluyor zaman zamna ama öyle ağrılı bi durum değil bi tarafım çok sertleşiyer yumruk gibi.
normal olduğunu düşünüyorum ama yinede dr. danişmak lazım

Benim adetime 5 gün var ama karnımda sertlik hissediyorum acaba hamile olabilir miyim. gerçi haftabaşı kan testi yaptırdım negatif çıktı ve yıkıldım:(

Benim adetime 5 gün var ama karnımda sertlik hissediyorum acaba hamile olabilir miyim. gerçi haftabaşı kan testi yaptırdım negatif çıktı ve yıkıldım:(

o sertleşmeler 6. aydan sonra oluyor,eğer hamıleysenn bıle bu sertlık hamıleliğinle ilgili olmayabilir...

Back
X