Karnımda seyirme oluyor sizce sebebi gebelik olabilir mi ?

Cadolozum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
35
7
36
36
Merhaba ben 26 ağustosta catlatma ignesi vurundum klomen de kullandim sonrasinda igne vuruldu yumurtam sol tarafında 21 mm olarak gelismisti bugun sabah baslayan sabahtan beri bi segirme var ama kasiklarimda falan degil bildiginiz gobek deligi sol taraflarinda falan yasayan birileri varsa cevaplarsaniz cok sevinirim

Merhaba ben 26 ağustosta catlatma ignesi vurundum klomen de kullandim sonrasinda igne vuruldu yumurtam sol tarafında 21 mm olarak gelismisti bugun sabah baslayan sabahtan beri bi segirme var ama kasiklarimda falan degil bildiginiz gobek deligi sol taraflarinda falan yasayan birileri varsa cevaplarsaniz cok sevinirim
Aynı tarihte çatlama iğnesi olmuşuz, bilgim yok ama Umarım gebeliktendir 🙏🌹

Ben gebeligimi yeni öğrendiğimde gobegimde bildiginiz seyrime oluyordu hatta sasirmistim neden oluyor ki diye inşallah sizde hamilesinizdir.

Insallah canim ya kasikta olsa anlarimda gibekte sabahtan beri seyiriyor insallah gebeliktendir 🙏🏻
Inşallah canım bende kendim için sasirmistim birde uzun sürüyordu hani elektirikli bir masaj aleti koymuslarda göbeğimi tık tık salliyormus gibiydi
Rabbim hepimize sağlıklı. Hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏

Amin canim inşallah pazar günü test yapcam suan ignenin etkisi varsa diye bekliyorum ama guzel bi haber olursa size burdan haber veririm 😊

Ayy canım insallah Rabbim sanada nasip etsin inşallah bende belirti olarak sol bacagim ve kasik birlesimi agriyor bide belim sende de var mi bu tarz biseyler
Yok canım bende çok sık idrara çıkma durumu var ve mesanede baskı durumu var, idrar yaparken kasıkların ağrıması başkada bi değişik bi durum yok.

Malesef bebek yok bu durumu yasayanlar olursa diye okusunlar sonucu da diye yaziyorum simdi tekrar klomen kullanmaya basladim

Back
X