karnimdaki bebegimin kafatasinda cokme olusmus !!???

ayhatun22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
84
47
88
kizlar merhaba doktora kobfrole gittigimde once bebgimin basinin buyuk oldugunu solediler sonra doktor ultrasona bakarak kafa tasinda bi cokme var cok yorulmussun ayakta cok kalmissin bebek asagida sikismis onu ordan cikarmamiz lazim dinlenmelisin dedi cok tedirgin oldum bole bisey duyan var mi butun gun evde yatiyorum simdi bebegin donmesini bekliyorum ama bu kafa tasindaki cokme ne anlama geliyo bebegime bisey olmusmudur onu bilemiyorum

kizlar merhaba doktora kobfrole gittigimde once bebgimin basinin buyuk oldugunu solediler sonra doktor ultrasona bakarak kafa tasinda bi cokme var cok yorulmussun ayakta cok kalmissin bebek asagida sikismis onu ordan cikarmamiz lazim dinlenmelisin dedi cok tedirgin oldum bole bisey duyan var mi butun gun evde yatiyorum simdi bebegin donmesini bekliyorum ama bu kafa tasindaki cokme ne anlama geliyo bebegime bisey olmusmudur onu bilemiyorum
Can'ım benim abim Annemin rahmine inmiş ve sıkışmış. Artık orda ne kadar kaldıysa kafası doğduğunda sivri bi tuhaf mış. Dr düzelir Bebek sıkışmış demiş. Annem abimi özürlü sanıp ağlamış. Doğumdan bi ay sonra kafası düzelmiş normal olmuş. Abim çok zekidir bu arada hep başarılıydı çok şükür. Üzülme Dr ne diyo sa onu yap. Doğuma daha var. Sen yat ki oda çıksın ordan rahat etsin yavrucak

Ilk defa duydum bunu:KK57: duzelir insallah uzmeyin kendinizi

Allah Allah hiç böyle bir şey duymadım.
Normal doğum yaptım, bebeğimin kafası bildiğiniz füze gibi ve alnında yer yer basamak gibi çıkıntılar mevcuttu.
Hatta kafatasının yanında şişlik, ödem doku oluşmuştu.
Biz çok panik yapıp birçok doktora götürdük, hepsinin dediği gibi 2.ayda geçti.
Kafası büyük olan ve fazla hareketli olan bebeklerde duruş pozisyonundan sıkışmalar ve normal doğum esnasında daha kolay geçebilmesi için böyle şekil değişikliği görüldüğünü söylediler.
Belki sizin yaşadığınız da böyle bir şeydir.
Başka bir doktora danışın mutlaka, hiç aklıma yatmadı bu durum.

Back
X