karnımdakine kıyamıyorum yoksa...

Ozfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
554
0
46
İzmir
1 Yıllık evliyim ocakta kızım dogacak tabi bu ruh halimden etkilenmezse ona bu kadar eziyet etmemeliyim biliyorum ama elimde degil aglama krizlerime de sancılanacak kadar kasılmama da engel olamıyorum canım çok yanıyor
eşimin 3 yıllık işyeri batmak üzere 3 yıldır her ay borçlandık 1 lira kazanmadan. ve artık en kötü noktadayız.eşimin alkol alışkanlıgı var 3yılda 10yıl yaşlandı iş sıkıntısından ve 2kadeh içmeden rahatlayamıyor çünkü dertten stresten kriz geçırecek duruma geliyor ve sadece alkolle sakinleşiyor ama alışkanlık oldugu için iyi kötü her durumda içebildigi kadar içmek istiyor.çok kavgalar ettik en son yemin etmişti dogacak kızımızın üstüne,haftada 2 gün 2şer dubleyi geçmeyecegine ama iflasın eşigine geldik diye arttırdı ben haftalardır bişey demedim geçici dönem dedim ona bişey olmasın dedim ama ben sorun etmedim diye abarttı dün 35lik içmişti bugün de içti doymadı biraz daha almaya gitmek için izin istedi gidersen konuşmam,içtgin yetmedi mi dedim kavga çıktı 1saatti aglıyorum ayrı odalardayız

1 Yıllık evliyim ocakta kızım dogacak tabi bu ruh halimden etkilenmezse ona bu kadar eziyet etmemeliyim biliyorum ama elimde degil aglama krizlerime de sancılanacak kadar kasılmama da engel olamıyorum canım çok yanıyor
eşimin 3 yıllık işyeri batmak üzere 3 yıldır her ay borçlandık 1 lira kazanmadan. ve artık en kötü noktadayız.eşimin alkol alışkanlıgı var 3yılda 10yıl yaşlandı iş sıkıntısından ve 2kadeh içmeden rahatlayamıyor çünkü dertten stresten kriz geçırecek duruma geliyor ve sadece alkolle sakinleşiyor ama alışkanlık oldugu için iyi kötü her durumda içebildigi kadar içmek istiyor.çok kavgalar ettik en son yemin etmişti dogacak kızımızın üstüne,haftada 2 gün 2şer dubleyi geçmeyecegine ama iflasın eşigine geldik diye arttırdı ben haftalardır bişey demedim geçici dönem dedim ona bişey olmasın dedim ama ben sorun etmedim diye abarttı dün 35lik içmişti bugün de içti doymadı biraz daha almaya gitmek için izin istedi gidersen konuşmam,içtgin yetmedi mi dedim kavga çıktı 1saatti aglıyorum ayrı odalardayız

Cok üzuldm allahim akil versn eşine seni o bebegi bu kadar uzmeye hakkina girmeye hakki yok. neden boyle yapiyoki icince unutabilir dertlerini ama akli yerine gelince hersey sil bastan olacak

Çok kavgalar ettik aynı konudan dolayı dügün günüme de tüm gece kavga edip aglayarak sabahlamıştım kuaförde görümcemler toparlamıştı eşim de telefon açıp söz vermişti ama nafile şimdi de bayrama böyle uyanicaz tatilimiz de mahvoldu beynimiz de. demin geldi kızdı geneli yok sayıp bi tane şeyden nerelere getirdin olayı daha kaç saat agliycaksın dedi ben de degdi mi 2yudum daha içmek için bana bu halimde bunları yaşatmana dedim sen kavga çıkarıyosun dedi gitti daha çok sinirlenerek ben artık sakinleşemiyorum kızım tekmeledikçe hem vicdan yapıyorum hem daha çok kötüleşiyorum biz bunları nasıl yaşarız bunca şeye dayanıyoruz ama yok yere nasıl böyle özel durumlarda ve özel günlerde bile bunları yaşıyoruz inanamıyorum bu kadar severken ve çocugumuz olacakken nedir bu çektigim

Herşeyden önce Allah'a sığınmalsınız. Eşiniz de siz de . Rızkı veren O olduğu gibi vermeyen de O'dur. Bu yüzden lütfen şükürle yaklaşın , namazla yaklaşın , duayla yaklaşın. Dermanı yalnız ondan isteyin...
Sevgiler...

Çok kavgalar ettik aynı konudan dolayı dügün günüme de tüm gece kavga edip aglayarak sabahlamıştım kuaförde görümcemler toparlamıştı eşim de telefon açıp söz vermişti ama nafile şimdi de bayrama böyle uyanicaz tatilimiz de mahvoldu beynimiz de. demin geldi kızdı geneli yok sayıp bi tane şeyden nerelere getirdin olayı daha kaç saat agliycaksın dedi ben de degdi mi 2yudum daha içmek için bana bu halimde bunları yaşatmana dedim sen kavga çıkarıyosun dedi gitti daha çok sinirlenerek ben artık sakinleşemiyorum kızım tekmeledikçe hem vicdan yapıyorum hem daha çok kötüleşiyorum biz bunları nasıl yaşarız bunca şeye dayanıyoruz ama yok yere nasıl böyle özel durumlarda ve özel günlerde bile bunları yaşıyoruz inanamıyorum bu kadar severken ve çocugumuz olacakken nedir bu çektigim

İcmek cözüm degil kendide biliyo. sana bebegne mutlu huzurlu gun yasatmak yerine neler yapiyo ya. uzulme sende kendiini eşini brak bebeginin sagliini düsün cok takma kafaaya. nolur

Bu arada eczanede bi ilac satiliyo ezip corbalarina kat eşinin ickiden sogutuyo benim ablam eşine kullandi artik tiksiniyo nasil ictm diyo. 12 tl fiyati bayaa gidiyo hergun 1tane yemegine ez koy gizli yapki yesin yoksa brakmak istemez bi ise yaramaz

Yani simdi yenimi ögrendin esinin alkolik oldugunu?
Ne zamandan beri bu olaylar böyle??? Ne zaman fark ettin?????

Esin alkolik canim, yol yakinken bir doktora görünsün ve tedavisine baslasin, eger her gece sirf rahatlamak icin yapiyorum derse bir alkoligin sözleridir bunlar.

Bu arada eczanede bi ilac satiliyo ezip corbalarina kat eşinin ickiden sogutuyo benim ablam eşine kullandi artik tiksiniyo nasil ictm diyo. 12 tl fiyati bayaa gidiyo hergun 1tane yemegine ez koy gizli yapki yesin yoksa brakmak istemez bi ise yaramaz

guzelmıs valla keske her sorunun oyle cozumu olsa

Allah yardimcin olsun ne diyim. Cok kötü bir durum. Fakat esin bukadar cabuk pes etmemeli. Malesef tek siz degil cogu kisi batiyor, borclaniyor, parasiz kaliyor. Önemli olan daha cok SIMSIKI birbirinize kenetlenmeniz. Cözümü Alkol olmamali.

Esinle otur güzelce konus bence. Sende sakin haaa cocuguna kiyma, Onun sucu yok günahi yok. Senin icin ne iyi gelicekse onu yap bence. Allah yardimcin olsun tekrar.

Esin alkolik olmuş ve bu kesinlikle kendi başına çözebileceği bir durum değil
hiç vakit kaybetmeden hemen bir doktora başvurun bunla ilgili merkezler var lütfen bekleme çünkü bu problem artarak devam eder, ne kdr erken tedaviye baslarsan o kdr iyi. Şimdi cocugunu düşünmüyor mu diye uzuluyorsun ama ilerde cocugunu bile alkol parası için satacak duruma gelebilir. Her gün içen dayak atan sarhos bi adamla ömür geçirmek istemiyorsan ya bosanacaksın yada ona manevi destek olup tedavi olmasını saglayacaksın. Bu bi hastalık. O yüzden kavga ederek fln cozemezsın

Insanlarin hayatta basina hersey gelebilir benim tanidiklarimdanda iflas edenler oldu ama erkek adam gider gerekirse baska is bulur ailesini gecindirir yani bu hayatin sonu degil ve sana icki icerek zulmetmesine neden hic degil!Zayif insanlar yapar bunu!Hayatin her zorlugunun acisini yanindakinden cikarir!Bence son bir kez otur konus ya tedaviye baslasin yada sen ne yapacagina karar ver!Bende hamileyim canim ve esime hayatta en guzel yasanmasi gereken bu donemimi zehir ettigi icin kiziyorum hemde cok!Bu anlarin geri donusu yok!Baska hamie bayanlari gordukce eslerinin nasil ustlerine titrediklerini gordukce icim aciyor Bende ister istemez tansiyonumu cikartiyorum ama su gunlerde karar asamasindayim enazindan bizim icin artik bir cozum yok biliyorum Enazindan sen guclu ol ve dene!

perşembenin gelişi çarşmabadan belli olur derler..eşin bir anda içki alışkanlığını kazanmadı sanırım ve işlerin ani den kötüleşmedi..
tüm bunlara rağmen hamile olmak anlamında kötü bir zamanla olmuş..ve olan olmuş..şuan doğacak olan çocuğunuz için düşünmelisiniz..
kendiniz ve onun için ne daha iyi olabilir..başka şeyleri düşünmek için pek zaman yok.

eşiniz tam bir zavallı içkinin arkasına sığınarak mı atlatıcak bu zor günlerini yazıklar olsun böyle zihniyete size ve bebeğinize ne kadar yazık ediyor umrunda bile değil ama siz herşeye rağmen bebeğiniz için dirayetli olun şimdilik eşinize kalsa o zaten yolunu çizmiş iş işten geçmiş neden mi bu kadar emin konuşuyorum benim babamda tam bir alkoliktir ve bunun çilesini kadın ve çocuklar çekiyor işte lanet ediyorum böylelerine!!

Back
X