Karnımı nasıl gizlerim

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Yarın siyah dar bir elbise giyeceğim ama karnım top gibi çıkıyor. Korsede giydim.Saklama yolu var Mı? Kesinlikle o elbise olmak zorunda, bir gece için hem para harcayamam,hem vaktim yok.Bilmedğim bi yol vardır belkş

Bol limonlu su için ve mümkün olduğunca aç gezin... Bağırsaklarınız boş olursa ve midede şişkinlik olmazsa olabileceği en küçük boyuta iner maalesef ki dümdüz olmaz

bide korse incedir belki onlar çıtçıtlı badi gibi oluyorlar bir işe yaramıyor. Penti de görmüştüm 2 beden inceltici korse. Sert ve kalın korseydi kesinlikle çok iyi toplar diye düşünüyorum.

1 beden küçük korse al.. veya kalın bi kumaşı sıkıca karnına sarıp korseyi üstüne giy.
bir de müshil kullanıp bağırsakları komple boşaltmayı da deneyebilirsin..
başka da 1 gün için çözüm önerim maalesef yok..

Dümdüz olmasın da futbol topu yutmuş gibş de durmasın. Şimdş anneme sipariş verdim konseli çorap varmış.zencefilli zerdeçallı yoğurt deneyen var mı?

neden bu kadar taktınız ki bu duruma. o müshiller bitki çayları ve korse sizi gittiğiniz yerde rahatsız edebilir. bütün gece wc de de geçebilir

Eşimin konseri var,güzel bişey giymem lazım. Aslında uzun siyah elbisem vardı ta ki bugüne kadar. Diyet yapıyordum.o elbise çuval gibi olmuş. Ona güvenip kafam rahattı. Bugun bi daha giyeyim dedim.ama çok çirkin oldu.Dolapta eski bi elbise vardı onu buldum.bu yüzden sıkıntı oldu.planlarım bozuldu

Back
X