Karnımın alt kısmına sancı girmesi

Gulsen5454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
37
1
1
26
Kızlar ayaklarım çok ağrıyo ve karnımın alt kısmına sancılar giriyo halsizlik belim ağrıyo sırtıma vuruyor ve beyaz süte benzer akıntı geliyo dün adet olacaktım daha olmadım sizce gebelik mi

Test yaptınız mı son ilişkiden nekadar geçti regl gününüz de geçtiyse bi test yapın isterseniz

Test yaptınız mı son ilişkiden nekadar geçti regl gününüz de geçtiyse bi test yapın isterseniz
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 26 sında kanamam bitti ilişkiye girdim son ilişikim de 2 gün önce oldu test yapmadım dün regl olacaktım ama olmadım daha

Regl günü geçtiyse test yapın gecmediysr regl bekleyin belli olmuyor çünkü bende bu ay umutluydum regl oldum

Regl günü geçtiyse test yapın gecmediysr regl bekleyin belli olmuyor çünkü bende bu ay umutluydum regl oldum

Ama regl gününe yakın hamileliğim acaba diye insan kendini dinliyor en ufak biseyi hamileliğe yoruyor en azından ben sonra regl oldum
Evet çünkü regl ile hamilelik belirtileri çok benziyor

Hamilesiniz yani hayırlı olsun, bende de benzer belirtiler var ama adeti 5 martta bekliyorum o yüzden test yapmaya korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…