Merhaba,26 haftalık hamileyim,karnımın alt tarafında,rahimin hemen üstü,bazen çok hafif ağrı ve dolgunluk hissi oluyor,bazende uzun süre oturup ayağa kalkınca rahim aşağıya iniyormuş gibi basınç oluyor.Bilgisi olan var mı bu konuda?
bendede olur ama bebek toparlandığı zaman oluyor bende belli bir yere yerleşip 10 dakika falan orda kaldığı oluyor o kısma dokunca hassasiyet ile ağrı arası bir his oluyor. Bebek aşağıya baskı yapar yada baş kısmı aşağıda olursa rahim aşağı düşmüş gibi hissedebilirsin ama yinede doktora danışmakda fayda var
bendede olur ama bebek toparlandığı zaman oluyor bende belli bir yere yerleşip 10 dakika falan orda kaldığı oluyor o kısma dokunca hassasiyet ile ağrı arası bir his oluyor. Bebek aşağıya baskı yapar yada baş kısmı aşağıda olursa rahim aşağı düşmüş gibi hissedebilirsin ama yinede doktora danışmakda fayda var
doktorun bi sıkıntı görmediyse sorun yokdur kafana takma canm bnm ilk hamileleğimdede ara ara oluyordu.. Sanırım çocuğun hareketleri ile alakalı bişey ama son haftalarda buna dikkat etmek lazım çocuk sıksık bu şekilde toparlanırsa bu doğum belirtisi olabilir diye duymuştum. Sen sancılandığında çocukda kasılıyor çünkü..
Benim hala oluyor o dediginden canim ama benimkinin nedeni kasilmaymis.
Taa 15. Haftamda baslamisti ben de bebek zannediyordum allah tan bi sorun cikmadi.
He kasilma oldugunu nasil anladigima gelince; bacak kramplarim icin doktor magnezyum yazmisti onu icince o asagi dogru toparlanma bastirma ve agri hissinin tamamen yok oldugunu gördüm. Yumusacik olmustu karnim. Prospektüsünü okudum ilacim ve gebelikte ortaya cikan kasilmalari kontrol altina aldigini falan okudum. Simdi cok rahatim artik olmuyor. Bence doktoruna danis. Kasilmaysa eger magnezyum iyi gelecektir.