Karnimin hemen belli olmasi

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.597
208
30
Meraba kizlar 11 haftalik hamileyim insallah ikinci bebegim olcak ogluma hamileyken karnim cok gec belli olmustu simdi hemen cikti sanki 5 aylik gibi ben cok saskinim normalmi sizce yasayan varmi boyle bi durum

Benım daha cıkmadı ya herkes hamıle olduguna emın mısın dıyor. Ikı bucuk kılo aldm toplamda 63 kıloyum. Uc kılo vermıstım. Ic karın mı genıs oluyormus dıyolar.
B59FAF72-D8B7-42B7-A717-D07C4C0765AB.webp

Ikinci gebeliklerde göbek daha erken çıkıyormuş ama bildiğim kadarıyla:) yani bence normal :)

Meraba kizlar 11 haftalik hamileyim insallah ikinci bebegim olcak ogluma hamileyken karnim cok gec belli olmustu simdi hemen cikti sanki 5 aylik gibi ben cok saskinim normalmi sizce yasayan varmi boyle bi durum
Ben şuan 12+6 haftalık hamileyim karnım yok. Abimin eşi de hamile onunda karnı çok erken çıktı kilo alımı vs her şey etkilemiş olabilir. Her iki hanileliginiz de aynı kiloda mı başladı

Ben şuan 12+6 haftalık hamileyim karnım yok. Abimin eşi de hamile onunda karnı çok erken çıktı kilo alımı vs her şey etkilemiş olabilir. Her iki hanileliginiz de aynı kiloda mı başladı

Hemen hemen ayni kiloda canim evet cok cok zayif bi insan degilim asiri kiloluda degilim kalcam karnim vardi zaten onu kabul ediyorum ama hamilegimin basindan beri direk hamile karni seklinde büyüdü ona sasirdim kilo olsa yanlarim falanda cikar benim

Bense 7 haftalık hamileyim benimde çok sis karnım ya çok kafaya takıyorum şimdiden e hale geldim diye 5 6 aylık gibiyim.

Gazdır o 😂
Bende aynıyım akşamları özellikle 6 aylık dersin sabahları şişkinlik gidiyor .
Zaten dikkat edersen kasıklarında bir şişkinlik var bebek şuan orda .
Göbek kısmında şişkinlik var şuan .
Bende 11+6 yım ilk gebeliğim ve zayıfımda 53 üm şuan

Ben de 2.gebeliklerde karnın erken çıktığını duymuştum.benim ilk gebeliğim ama şimdiden baya bir çıktı karnım.yaklaşık 4 kiloya yakın almamdan dolayıdır belki.

Gazdır o 😂
Bende aynıyım akşamları özellikle 6 aylık dersin sabahları şişkinlik gidiyor .
Zaten dikkat edersen kasıklarında bir şişkinlik var bebek şuan orda .
Göbek kısmında şişkinlik var şuan .
Bende 11+6 yım ilk gebeliğim ve zayıfımda 53 üm şuan

Gaz siskinlikde var canim aynenn hepsi etkiledi dememkki :KK66:

Back
X