karnımız ne zaman belli olacak?

survivor118

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
350
272
103
arkadaşlar merhaba bugün tam 9.haftam bitti.karnımız ne zaman belli olacak?sizlerin ne zaman şişmeye başladı

Ohooooo daha yolun başında, belirginliği soruyor. Benim gibi iç karnın geniş olursa, 8inci ayında belli olur, ama değilse 4üncü ayında kendini gösterir.

evet yolun başında olup merak etmem gayet normal.lütfen konuşurken uslubunuza dikkat edin.herkes merak ettiği şeylere cevap aramak için burada

Bende 9 haftalık gebeyim. Benimki biraz belli olmaya başladı. Normalde de biraz göbeğim vardır. Ama içime çekerdim düz dururdu. Şimdi yatarken bile karnım şiş 🤭 eşimde aynısı diyor karnın şişiyor dedi. Sanırım bu durum kişiden kişiye değişiyor. Ama pantolanlarımın dar gelmeye başlaması da can sıkıcı. Boşver ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi senin için.😊

Yalnız ikimizinde bebişlerimizin Doğum tarihi aynı görünüyor. 😂 aynı zamanda hamile kaldık galiba 🙄🤣

Bende 9 haftalık gebeyim. Benimki biraz belli olmaya başladı. Normalde de biraz göbeğim vardır. Ama içime çekerdim düz dururdu. Şimdi yatarken bile karnım şiş 🤭 eşimde aynısı diyor karnın şişiyor dedi. Sanırım bu durum kişiden kişiye değişiyor. Ama pantolanlarımın dar gelmeye başlaması da can sıkıcı. Boşver ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi senin için.😊
Sanırım kilodan dolayı da değişiyor.59kiloyum henüz belli değil benim🙈

Back
X