karnımızdaki meleklerimizle konuşamamız hk;

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar ben 20. haftaya girmek üzereyım ve herkes gibi bende çok mutlu ve yavrumu dört gözle bekliyorum..ama şöyle bişi var çevremdekiler bebeğinle konus o seeni duyar bu çok öenmli desede ben nedense konusamıyorum...yani diyecek bişey bulamaıyorum..belkı çok saçma insanın söyleyecek çok şeyı varken ben konusamıyorum..tam elımı karnıma koyuyorum içimden gelenleri dile getiremiyorum...sizce neden olablir...sakın yanlış anlaşılmasın yavrumu çooook seviyorum onun için deli gibi heyecanlanıyorum ... bi fikri olan varmı....bazen kızıyorum kendime diyorum ne odunsun he diye :53:

kesinlikle seni çok iyi anlıyorum ben de konuşamıyorum ama benim hamileliğim çok sorunlu geçiyor ben bebeği bir istiyorum bir düşman kesiliyorum bir yokmuş gibi hissediyorum

düşman kesilmek şöyle:ben istemeyerek hamile kaldım ve hamileliğimde bir sürü sorun yaşıyorum psikolojim çöktü bir sürü de konu açtım zaten.hal böyleyken bazen keşke hamile kalmasaydım yada düşse diyorum...
ama gerçek isteğim bir an önce bedenen ruhen iyileşmek ve ona hazırlık yapmak konuşmak hareketlerine bakmak sevinmek

cnm belliki senın pskj . tamamen bozulmuş yoksa bnce sen bu yazdklarını kalben hissetmiyorsun...öncelıkle ALLAH korusun düşmesin neden düşsün o senin parcan canından bı parca...hep ilerde yaşayacağın güzel anları düşün bu düşncelerın azalır bnce...
insan bazen dolu dertle sorunla başbaşa kalıyor ama bnce kendını şeytanın sana düşündürdüğü bu kötü şeylerden kurtarmak için bu günlerın gecmesi için dua et ve iyi düşün.....yavrun kollarına gelsın bak dünyaya yenıden gelmiş gibi olacaksın

düşman kesilmek şöyle:ben istemeyerek hamile kaldım ve hamileliğimde bir sürü sorun yaşıyorum psikolojim çöktü bir sürü de konu açtım zaten.hal böyleyken bazen keşke hamile kalmasaydım yada düşse diyorum...
ama gerçek isteğim bir an önce bedenen ruhen iyileşmek ve ona hazırlık yapmak konuşmak hareketlerine bakmak sevinmek

cok tuhaff bence tedavi görmen lazım cnm bebek doğdugundada düşman kesilebilir sin daha kötü şeylerde olabilirr

çok normal canım. ben de başlarda yalnızken bile yüksek sesle oğlum diyemiyodum. ama hem hareketleri iyice belirginleşince, hem de cicilerini yıkayıp ütüledikten sonra artık iyice benimsedim onu bazen konuşmakla kalmayıp karnımı mıncırıp seviyorum:52:

ben de konuşurken elimi karnıma koyup beni hissetmesini sağlıyorum. Annesini duymakla kalmasın aynı zamanda hissetsin diye.

Back
X