Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gayet normal canım. sanırım hepimizde vardır bu. bebeğin dönüş aşamasında ki sertleşme haricinde bazen taş gibi oluyor. ondan bahsediyorsan şayet ılık duş iyi geliyor. aşırı sert olduğunda ılık bir duşa giriyorum hemen, ardından da kremle biraz masaj yapıyorum karnıma, yumuşuyor direk. dene istersen işe yarar belki, o sertliğin verdiği rahatsızlık hissinden kurtulmuş olursun
Bende dün akşam öyle oldum. Karnımın sağ tarafı taş gibi oldu nedense. Kendimi acayip şiş hissettim böyle nefes alamıyordum sanki ama bu gün yok şimdilik
kızlar karındaki sertleşme kasılma.Bu haftalarda kasılmaların olması çok normal.Ama yinede dikkat etmek lazım düzenli kasılmalarınızı takip edin.Muayane sırasında doktorunuza söyleyin.
bende de başladı bu sertleşmeler doğuma hazırlanıyo vücut heralde.tabi sertleşmelere belde ve kasıkta ağrılar eşlik etmesin!! ben dün kontrole gittim nstye aldılar ve sancım çıktı şimdi nerdeyse hiç iş yapmadan yatıyorum
Arkadaşlar bende 20haftalık ikizlerime hamileyim karnım ara ara semsert oluyor uzanınca geçmiyor yarı uzanır pozisyonda duruyorum nefesim de daralıyor. Özellikle yemeklerden sonra oluyor normal mi acaba çok korkuyorum