karnınız büyüdüğünde sancı ....

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.203
705
168
35
27 haftalık hamileyim.. ve karnım bazen sanki içinde taze yara varmış gibi. acıyo hareket edemiyorum ertesi gün geçiyo . bunun nedeni nedir acaba ? karnımın büyümesiyle ilgisi varmı ?

Bende de oluyor bazen canım . Ben 17 haftalık hamileyim. Birgün oluyor sonra geçiyor. Gazdan bence :)

Benimkide sabahlari oluyor.heralde gece o tarafima cok yatiyorum.bugun sol tarafim curuk gibi aciyor dok randevunda sorayim bakalim.

bende sağa yatmayı çook seven bi insanım bebeğim için hep sola yatıyorum . özellikle geceleri sanki karnımda 100 kilo bişey var sağa sola hareket edemiyorum . sağa döneceksem eğer eşime diyorumki az elini at beni dönder diyorum .

27 haftalık hamileyim.. ve karnım bazen sanki içinde taze yara varmış gibi. acıyo hareket edemiyorum ertesi gün geçiyo . bunun nedeni nedir acaba ? karnımın büyümesiyle ilgisi varmı ?

Benim de karnimin alt iki yani ozellikle cok agiriyor. Doktorum bebek buyudukce bağlar geriliyor ondan canin yaniyor dedi. Boyle sizliyo resmen dedigin gibi. Karnimiz buyudukce cok normalmis bunlar.

Aynı şey benimde sol kasığımda oldu bi gün boyunca iğne batması gerilme gibi acı yaşadım ben çatlıyorum diye düşündüm esnediği için ama çatlamadıda hiç muthemelen karın gerildikçe oluyo aynı acıyı yaşıyıp çok çatlağı olanlar tanıyorum yinede şanslıyız...

Back
X