Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karnınız bu haftalarda cıkmaz anca 14-15 haftalarda hafiften belirir beliniz kalınlastıgı ıcın kıyafetler sıkar buyuk ihtimal Bn 16. Haftada tm gebelik pantolonu giymeye başlamıştım cunku karnım cıplakken aynaya baktığımda belırgınlesmıstı zayıf olmamında etkisi olmuştur belkıBayanlaaaar 9. haftamdayim iki yarin 10. haftams girecegim... karnim büyüdp simdiden alt tarafi sis ve sivri sizdede öylemi??? Normal pantolonlarimi giyemiyorum sıkıyor. Acaba nezaman dan itibaren hamilelik koyafetleri almak lazım???
Bende karnım cıktı. Yuvarlak degıl ama alt kısımda cıktı yani herkesde aynı degıldır sanırımKarnınız bu haftalarda cıkmaz anca 14-15 haftalarda hafiften belirir beliniz kalınlastıgı ıcın kıyafetler sıkar buyuk ihtimal Bn 16. Haftada tm gebelik pantolonu giymeye başlamıştım cunku karnım cıplakken aynaya baktığımda belırgınlesmıstı zayıf olmamında etkisi olmuştur belkı
Bende karnım cıktı eskiye bakarak daha sis alt kısım pantolonun dügmesı bastırıyo. Ben zaten cok zayıf hamilr kalmadım ondandır belkiAslında hamile pantalonun belli bir zamanı yok ne zaman kendi pantalonlarinda rahat edemezsen o zaman al derim ama karin 15-20 haftalarda çıkıyor onun oncesi siskinlik gaz ve kilo olabilir..
benim yarin doktorda randevum var ona gideyim hersey yolundaysa insallah alcam hemen. Cünkü iyi sikmaya basladi:) 7. Haftadan beri giyiyorum:) tavsiye ederim cok rahatlarsin...
tabiki bebek 2 cm anca :) ama gazda olsa bisey cikmiyo affedersin gazmi degilmi belli degilki. Gaz olsa rahatsizlik verir55 kiloyla hamile kaldım 10. Haftaya girdik hala S beden elbise pantolonlarımı giyiyorum şişkinlik dediğiniz şey gaz şimdiden büyümesi imkansız çünkü
Vermiyor işte canım alışıyor insan ben haftalardır kendisiyle yaşıyorumtabiki bebek 2 cm anca :) ama gazda olsa bisey cikmiyo affedersin gazmi degilmi belli degilki. Gaz olsa rahatsizlik verir
birde benim dün cok sisti cok asirida yedim yani dün ipin ucunu kacirdim sabah kalktim karnim kücülmüs. Acayip korktum..... Cünkü aradaki fark belli oluyor. Ayrica wcyeede gidemiyorum kabizlik var nasil kücüldü anlamadimVermiyor işte canım alışıyor insan ben haftalardır kendisiyle yaşıyorum![]()
Oluyor arada oyle bende gun icinde cok sisiyorum sabah uyandigimda hamile pantolonu gitiyorum dusuyo beli 1-2 saat sonra lastigini gevsetiyorum:)birde benim dün cok sisti cok asirida yedim yani dün ipin ucunu kacirdim sabah kalktim karnim kücülmüs. Acayip korktum..... Cünkü aradaki fark belli oluyor. Ayrica wcyeede gidemiyorum kabizlik var nasil kücüldü anlamadim
bende diyorum bebis gelismeyi biraktida ondanmi göbek kücüldü birden....Oluyor arada oyle bende gun icinde cok sisiyorum sabah uyandigimda hamile pantolonu gitiyorum dusuyo beli 1-2 saat sonra lastigini gevsetiyorum:)
Yok canim arkadaslarin da dedigi gibi su an bebegin karnimizdan gorunmesi mumkun degil ama gun icinde gaz doldugu icin midemiz sisiyor ben bununla ilgili konu acmistim bir kac ta resim yuklemistim sasirip kalmisti millet:) bu nasil gaz diye:) sabahlari dumduz oluyor gunduz ve aksamlari bildigin patlamak uzereyimbende diyorum bebis gelismeyi biraktida ondanmi göbek kücüldü birden....
aynen öyleyim bende topic duruyormu? Bulabilirmiyim :) merak ettimYok canim arkadaslarin da dedigi gibi su an bebegin karnimizdan gorunmesi mumkun degil ama gun icinde gaz doldugu icin midemiz sisiyor ben bununla ilgili konu acmistim bir kac ta resim yuklemistim sasirip kalmisti millet:) bu nasil gaz diye:) sabahlari dumduz oluyor gunduz ve aksamlari bildigin patlamak uzereyim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-kiyafeti-giymeye-ne-zaman-basladiniz.994104/aynen öyleyim bende topic duruyormu? Bulabilirmiyim :) merak ettim
masallah sende resmen hamilelik karni var. Benim göbek bicimsiz zaten simidim var o sisti bi hamile kalinca migdede arada sisiyo ikisinin ordasinda bosluk var