Karnınız nasıl catlamaya başladı?

NelaDora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
248
0
46
- Yurtdışı
Selam kizlar. Burada cok konu okudum ama bu konuyu acan olmadigi icin ben acmak istedim. Umarim bana ve hamis annelere bir yardimi olur. Karniniz nasil catlamaya basladi yani benim gobegimin alti kirmizi olmaya basladi ve kasiniyor. kucuk kirmizi sivilcilerden dolayi boyle oldugunu goruyorum. Sadece sivilceli olan yerler kasiniyor. Bu karnimin catliyacagi anlamina geliyormu diye cok endiseleniyorum. Bilen varsa lutfen yardimci olun.

şu an ben 7 aylık hamileyim kaşınan kızaran heryerimde bir kaç gün sonra izler oluşmaya başladı çatlamış yani.kızarık ve kaşıntılar çatlağın belirtisi..
yağladığım halde çatladı yapcak bişey yok..

slmlar..konuyla alakasız özzür dilerim ama şu hamilelik çizelgesini nasıl ekliyoruz...tşkler..:emir_bebek:

ya gerçekten çatlağa çözüm yokmuuuu:((( bende hergün güreşe hazırlanır gibi yağlanıyorum:) ama çatlak olcaksa zahmet etmiiim bari...

ya gerçekten çatlağa çözüm yokmuuuu:((( bende hergün güreşe hazırlanır gibi yağlanıyorum:) ama çatlak olcaksa zahmet etmiiim bari...

sakin vazgecme tatlim, belkide catlamicaksin sen. Birakirsan pisman olursun, sen yinede önlemini al insallah catlamazsin canim ya. Bende bir kac gündür cok kötüyum, cok düsünüyorum catlarsa karnim diye. Moralim gercekten sifir

Son düzenleme:
benim hic catlagim yok bilmem neden ama gul yagi kullanmistim son aylarda ve nemlendirici belki ondandir ben 15 kilo almistim

Son düzenleme:
al bendende okadar.daha şunu denedimde olmadı diyen yok.varsada kendide bilmio.herkes aynı şeyi söylüo annende varsa sendede olur.çok kilo almadım.su içiyorum.yağ sürüyorum.beyz tenliyim çatlarsam fena çatlarım:)

al bendende okadar.daha şunu denedimde olmadı diyen yok.varsada kendide bilmio.herkes aynı şeyi söylüo annende varsa sendede olur.çok kilo almadım.su içiyorum.yağ sürüyorum.beyz tenliyim çatlarsam fena çatlarım:)

Bende deli gibi yaglaniyorum, okadar su iciyorumki tuvaletten cikamiyorum neredeyse. catlak cok kotu oluyor ya, kilonun caresi var ama catlagin yok iste

ben tam olarak nekadarlık hamileyim bilemiyorum.benimde ilk hamileliğim.sanırım 17-18 haftalık.ilk öğrendiğim andan beri hem spor yapıyorum hem yağlanıyorum.çok şükür kilo almadım tartılmadım ama hafif karnım çıktı sadece.bu kadar çabaya karşın çatlarsam 2. de kılımı kıpırdatmiicam:)

keydilev karnini surekli nemlendirmen lazim gunde en az 3 kez, gul yaginin catlaklara karsi cok iyi geldigini soylemisti hemsire

ben şuan vazelinin kakao yağlı olan vücut kremini kullanıyorum.çok güzel nemlendirio.arada sade kakao yağı ve fındık yağı kullanıyorum.henüz karnım çok şişmedi.günde 3 defa yapmıyorum ama.elimden gelenide yapıyorum.çatlağım olmazsa yazıcam burdan bunları bunları yaptım çatlağım olmadı die:) hem insan 7 göbek çekermiş.7 kuşaktan birinde çatlak yoksa bende ona çektiysem::))) yaşadım:)

ben tam olarak nekadarlık hamileyim bilemiyorum.benimde ilk hamileliğim.sanırım 17-18 haftalık.ilk öğrendiğim andan beri hem spor yapıyorum hem yağlanıyorum.çok şükür kilo almadım tartılmadım ama hafif karnım çıktı sadece.bu kadar çabaya karşın çatlarsam 2. de kılımı kıpırdatmiicam:)

aa cok sasirdim canim, kac haftalik hamile oldugunu nasil bilmiyorsun? Bende aynen senin gibi spor yapiyorum ama yinede 4 kilo aldim su ana kadar

Back
X