Karnınız nasıl catlamaya başladı?

merhaba valla burda az kilo alanları okudukça kendimden utanıyorum:26: ben 31 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım doğuma kadar ne olcam allah bilir etrafımdakiler bu kadar kilo almış olamazssın diyorlar görünürde o kadar kilo almış gibi değilmişim şuan hiç çatlağım yok ki ben hergün yağlanmıyorumda banyodan sonra sadece bebe yağı kullanıyorum bütün vücuduma başkada bişey yapmıyorum inşallah sonuna kadar böyle gider

uzun süredir kaşıntılar bende de var ama görünürde çatlak yok
30. haftadayım şuan
çatlak dediğiniz baya belirgin izler değil mi
olsa anlarım yani

merhaba valla burda az kilo alanları okudukça kendimden utanıyorum:26: ben 31 haftalık hamileyim ve 17 kilo aldım doğuma kadar ne olcam allah bilir etrafımdakiler bu kadar kilo almış olamazssın diyorlar görünürde o kadar kilo almış gibi değilmişim şuan hiç çatlağım yok ki ben hergün yağlanmıyorumda banyodan sonra sadece bebe yağı kullanıyorum bütün vücuduma başkada bişey yapmıyorum inşallah sonuna kadar böyle gider

Hiç endişe etme cnm hiçte utanma benim görümcem hamileliğinde 47 kilo aldı. :1: Daha neler var öyle düşün.

Çatlak birazdan genlerden gelen bir durum. Kullanılan kremler, yağlar sadece çatlakları azaltmaya yardımcı olurmuş ama kesin çözüm değilmiş. Bende 5. ayıma girdim. Çatlaklardan sizin gibi bende korkuyorum. Her duştan sonra bebek yağı kullanıyorum. Sabah akşamda çatlak kremleri sürüyorum, arada bir de saf zeytinyağı. Yalnız herkesin yanıldığı bir nokta var ki çatlak kremlerini sadece karnınıza değil göğüslerinize, belinize ve kalçalarınıza da sürün. Çünkü karnınızın haricinde bu dönemde çatlama riski en yüksek olan bölgeleriniz..

benim 32. haftama kadar hiçbir şey yoku kızlar, ben de çok korkuyordum çatlamaktan. fakat 32'den sonra yavaş yavaş ve giderek artan kaşınmalarım başladı. deli gibi kaşınmak istiyordum. vee bu kaşınmalar sonrası çatlaklar kendini belli etti. ama çok şükür şu an sanki yok gibiler, hiç korktuğum görüntüyle karşılaşmadım doğrusu. yani kırmızı kırmızı çizgiler kalacak diye düşünmüştüm ama... çok şükür öyle olmadı. yani olacağı varsa da kafanıza takmayın derim, Allah'tan her şey. bizler ve bebişlerimiz sağlıklı olalım da...

Son düzenleme:
Hiç endişe etme cnm hiçte utanma benim görümcem hamileliğinde 47 kilo aldı. :1: Daha neler var öyle düşün.

sağol verdiğin moral için :16:valla ne bilim bu aralar dışarı bile çıkmak istemiyorum napçam bu kiloları diye düşünüyorum hep böyle düşününcede üzülüyorum sanki bebeğimi istemiyomuşum gibi allah sağlık versin napalım bakacaz bi çaresine :)

ayyy bu konuyu açmak ne kadar güzel bir fikir olmuş.ya bende 21+1 im ve 4 kilo aldım akibetimi ii görmüyorum.çok canım sıkılıyo moralim bozuluyo.hergün duş yapıp vazelinin kakao yağlı kremini sürüyorum vücuduma masaj yaparak ama karnım,vücudum kaşındıkça aklım gidiyo.soluğu direkt ayna karşısında alıyorum.oram mı çatladım buram mı çatladı diye.genetik olarak vücudumunda müsait olduğunu düşünüyorum.ama göbeğimde yok gibi birşey...yaa ne olacak böyle yaaaaaa :((

Aynen bende deli gibi yaglaniyorum, Karnim catlamaya musait. Of okadar yemek yedimki simdi inanamazsiniz. Ne olacak benim bu halim. Deli gibi kasiniyor karnim

Kizlar iyikide bu konuyu actim. Hepinizi gercekten yazdiginiz icin tek tek tesekkur ederim. Azda olsa bana cok moral verdiniz. Kendimi bu durumda yalniz hissetmiyorum, benim gibi dusundugunuz icin destek oldugunuzu hissediyorum. Hamile olmak gercekten indskib psikolojisini cok darma
duman ediyor. Bebegi dusunuyoruz, kilolarimizi, catlaklari vesayre vesayre. Destek cok iyi geliyor gercekten

Son düzenleme:
arkadaşlar ne kadar uğraşıyorsunuz kendinizle ben 38+2 hamileyim 10 kilo aldım 4.aydan sonra pregnare cream dite bi krem kullanmaya başladım her banyo yaptıktan sonra güzelce sürüyorum başka hiçbirşey yapmıyorum 1 sene önce apandisitten ameliyat olmuştum sadece dikişin kenarlarında bir kaç küçük çatlak var ve onun dışında hiçbir şey yok bu arada annemde acayip çatlak var

arkadaşlar ne kadar uğraşıyorsunuz kendinizle ben 38+2 hamileyim 10 kilo aldım 4.aydan sonra pregnare cream dite bi krem kullanmaya başladım her banyo yaptıktan sonra güzelce sürüyorum başka hiçbirşey yapmıyorum 1 sene önce apandisitten ameliyat olmuştum sadece dikişin kenarlarında bir kaç küçük çatlak var ve onun dışında hiçbir şey yok bu arada annemde acayip çatlak var
Lieractan sonra ben de pregnecarea başladım. O arada zaten çatlamıştım ama bu ürün eskilerin kırmızılıklarını da azalttı. Kokusu güzel. Çabuk emilip kyafetleri kirletmiyor. azalttı çatlama hızımı. Yoksa alimallah o hızda devam etse..
Bir de benim eskiden kalma kilo çatlaklarım vardı. Öyle ilk baştaki gibi kırmızı kırmızı kalmıyorsunuz. Esmerler daha avantajlı. Güneşi de gördükçe görünüm düzeliyor.

herkes senin gibi sansli degil canim valla ben eger senin gibi sadece banyodan sonra yaglansaydim vay halime. Kilonda cok iyi. 10 kilo ile neredeyse doguma giriyorsun cok guzel ya, bende keske 10 kilo ile girsem doguma

herkes senin gibi sansli degil canim valla ben eger senin gibi sadece banyodan sonra yaglansaydim vay halime. Kilonda cok iyi. 10 kilo ile neredeyse doguma giriyorsun cok guzel ya, bende keske 10 kilo ile girsem doguma

umarım sende çok kilo almazsın dediğin gibi ben şanslıyım galiba yazılanları okuyunca anladım

valla çatlasamda patlasamda enazından çbaladım diiicem.lütfen herkeste yapsın bunu eskilerden vazelin ve kakao yğının faydasını görenler var.eskiler dediğim geçmiş nesiller:) ben biraz onların aklıyla idare ediyorum ama olsun.onlar faydasını görmüş.inşallah bende görürüm.çabalamaktan asla vazgeçmek yok.inadımla çok şey kazandım bu güne kadar.umarım zafer çatlakların değilde benim olur:)

Back
X