Karnınız ne zaman çıktı

aysenurekenn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
15
4
1
28
Kızlar merhaba , 9 haftalık hamileyim hafif bir göbüş çıktı sizce iç karnım büyük mü ? Sizlerde durum nedir karnınız ne zaman büyüdü

İç karnınız büyükse daha geç çıkar. Bu şişkinlik olabilir. Benim iç karnım küçük 16.haftadan sonra çıkmaya başladı.

9.haftada daha çıkacağını sanmıyorum canım, o haftalarda benim çok şişkinliğim olmuştu, sendeki de o olabilir. Benim 13-14 haftalıkken minicik belli olamaya başlamıştı ayva göbeği gibi

Ben 27 haftalık hamileyim karnım yok

İlk hamileliğim olduğu için bebek karnı mı değil mi hiç bilgim yok 20.haftanızda nasıl çıkmıştı baya belli oluyor muydu
Benimde ilk gebeliğim benim belli olmuyordu şişlik vardı biraz son 3 haftadır belli olmaya başladı. Kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler

Benim de ilk zamanlar böyle hatta daha şişti. Sonra 10. Haftadan sonra bi anda yok oldu meğer gazmış 18. Haftadayuz 15-16. Haftadan beri belli hamile olduğum

benimde o haftalarda cıktı suan 5 aylık gebe gibi geziyorum :) 13 haftalık olmama ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…