• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kars devlet hastanesi en iyi kadın doğum uzmanı?

Shine13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
15
10
3
27
Kars devlet hastanesinde ilgili iyi bir kadın doğumcu var mı arkadaşlar bilen varsa yazsın lütfen kars da yeniyim hiçbir bilgim yok 2 aylık gebeyim şu an iyi bir kadın doğumcu ya ihtiyacım var

Kars devlet hastanesinde ilgili iyi bir kadın doğumcu var mı arkadaşlar bilen varsa yazsın lütfen kars da yeniyim hiçbir bilgim yok 2 aylık gebeyim şu an iyi bir kadın doğumcu ya ihtiyacım var
Canım bende yeniyim üniversite hastanesinde bir hocaya gittim henüz hamile değilim umarım sağlıkla nasip olur

Canım mesajını yeni gördüm pembe hanım var ama doğuma girmez bide üüniversitede hoca

Kars da sadece devlet hastanesinde doğum yapılıyormuş ve ben hiçbirşey bilmiyorum hangi doktor daha ilgili vs çok tedirginim odalar kaç kişilik sancı odası denen muhabbet var mı sancı çekerken yanına eşini alıyorlar mı süreç nasıl işliyor bilgin varsa aydınlatabilir misin beni biraz 😄 Bi de doktorlar randevulu hastaya bakarken doğum başlayınca bırakıp yanına geliyor mu yoksa ebelere mi emanet ediyor😄

Kars da sadece devlet hastanesinde doğum yapılıyormuş ve ben hiçbirşey bilmiyorum hangi doktor daha ilgili vs çok tedirginim odalar kaç kişilik sancı odası denen muhabbet var mı sancı çekerken yanına eşini alıyorlar mı süreç nasıl işliyor bilgin varsa aydınlatabilir misin beni biraz 😄 Bi de doktorlar randevulu hastaya bakarken doğum başlayınca bırakıp yanına geliyor mu yoksa ebelere mi emanet ediyor😄

Canım sende mi Kars tasın ben devlete gitmedim en son ünv gittim

Canım sende mi Kars tasın ben devlete gitmedim en son ünv gittim
Evet Karstayım ilk muayene de ünv gittim ama doğum için hangi hastane daha iyi bilmiyorum 1 senedir burda yaşıyorum etrafımda hiç yeni doğum yapmış biri de yok çok fazla merak ettiğim şey var ama cevap bulamıyorum 🤷‍♀️

Back
X