karsesime nasil yardimci olabilirim? ölü gibi..

mlkfth

2013 bekle beniiii
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
1.265
12
158
İzmir
Arkadaslar lutfen yardimci olun. Ben 31 yaşındayım. Kiz kardwsim bar benden 4 yas kucuk. Bi erkek arkadasi verdi deli gibi asiktilar birbirlerine. Felakette kiskaniorlardi ikisi de. Her gun is cikisinda sevgilisi ile gorusur birbierine.surprizler yaparladrdi.
Birbirlwrini gormedikleri bir gun yoktu. O biyle mutlu oldugu icin ben de mutluydum. Ne.olduysa.dun olmus. Bi konu yuzunden tartismislar. Kardesim epilepsi hastasi.orda nobet gecirmis. Ama nobeti oyle titreme kasilma seklinde.olmuyo. ölü gibi bakio kasilio. Erkek.arkadasi acili aramis. Sonra erkek arkadasi seni eve birakayim demis. O sirada bende annem babamla ayni avm deydim ama aslınin sevgilisi ile orda oldugunu bilmiyordum. Bu durumu en kucuk kardesim haber vermis. (En kucuk kardesim uvey. Annesi ayri ama annem buyuttu onu da arada gelir bize.. Ve ozurlu bedensel olarak) aslınin telefonunda canimmm diye kayitliymis kardesimin telefonu.neyse Annemler avm deler diye haber vermis kardesimiz. Asli erkek arkadasina annemler babamlar a vm deler iceri girmeyelim hastalandigimi gormesinler demmis erkek arkadasina. Erkek arkadasi da taksiye binelim eve birakaim seni demis. Eve giderlerkeen en kucuk kardesimden msj gelmis. Aksam saatinde laf dinlemez.cikar dolasirsan boyle isler gelir.iste basina diye azarlamis. Erkek arkadaşı bakaim o.kim demis. Asli da gostermemis babam demis mesaji gönderen. Cunku uvey bi kardesimiz oldugunu soylememis henuz cocuga. Cocuk israr etmiş gostermemis asli. Sonra inmis cocuk taksiden duvarlari yumruklamaya baslamis aslı fena olmus ellerinin kanadigini gorunce. Cocuk baslamis aglamaya. Sen beni aldatiosun kim o canimmm diye yazili olan falan. Aslı yeminler etmis aglamiss ama anlamamis. En son anlatmis artık benim uvey kardesim o anlatamadim sana demis. Ozurlu o canimiz bizim demis. Peki neden gostwrmuon demis cocuk da asliya. Asli da cekindim demis. Yeminler etmis aglamis.cocukta aglamiss ama ayrilmislar bitmis. Kardesimin sucu yok asla aldatmamis da ama çocuk inanmamus kardesime.
Kardeaim su anda bitkin halde. Dun geceden beri nobetler gecirio. Acilden cikmioruz. Yeni geldik eve. En kucuk kardesim cocuga hemen ablami ara iyi degil diye msj gondermis cocuk da biliorum o mesaji sen gonderdin ve hastanede de degilsin iyisin aen yalan soyluosun bana. Yalanlar soyledin demis. Kardesim yikildi.. yardimci olamiyoruZ. Deli olcam surekli nobet geciriyo.normalde yild 1 beya 2 kez gecirirdi. Bitti artik donmeyecek arama sorma beni dedi diye agliyor.butun bu olaylar dun olmus. Bugun ne aramis ne.sormus. en son beni aldattin vicdan azabi ile parcalan seni sewdim ben ewlencektim senle demis. Kardesim odaya kapatti kendini kizlar. Napalim bilemioz.

Arkadaslar lutfen yardimci olun. Ben 31 yaşındayım. Kiz kardwsim bar benden 4 yas kucuk. Bi erkek arkadasi verdi deli gibi asiktilar birbirlerine. Felakette kiskaniorlardi ikisi de. Her gun is cikisinda sevgilisi ile gorusur birbierine.surprizler yaparladrdi.
Birbirlwrini gormedikleri bir gun yoktu. O biyle mutlu oldugu icin ben de mutluydum. Ne.olduysa.dun olmus. Bi konu yuzunden tartismislar. Kardesim epilepsi hastasi.orda nobet gecirmis. Ama nobeti oyle titreme kasilma seklinde.olmuyo. ölü gibi bakio kasilio. Erkek.arkadasi acili aramis. Sonra erkek arkadasi seni eve birakayim demis. O sirada bende annem babamla ayni avm deydim ama aslınin sevgilisi ile orda oldugunu bilmiyordum. Bu durumu en kucuk kardesim haber vermis. (En kucuk kardesim uvey. Annesi ayri ama annem buyuttu onu da arada gelir bize.. Ve ozurlu bedensel olarak) aslınin telefonunda canimmm diye kayitliymis kardesimin telefonu.neyse Annemler avm deler diye haber vermis kardesimiz. Asli erkek arkadasina annemler babamlar a vm deler iceri girmeyelim hastalandigimi gormesinler demmis erkek arkadasina. Erkek arkadasi da taksiye binelim eve birakaim seni demis. Eve giderlerkeen en kucuk kardesimden msj gelmis. Aksam saatinde laf dinlemez.cikar dolasirsan boyle isler gelir.iste basina diye azarlamis. Erkek arkadaşı bakaim o.kim demis. Asli da gostermemis babam demis mesaji gönderen. Cunku uvey bi kardesimiz oldugunu soylememis henuz cocuga. Cocuk israr etmiş gostermemis asli. Sonra inmis cocuk taksiden duvarlari yumruklamaya baslamis aslı fena olmus ellerinin kanadigini gorunce. Cocuk baslamis aglamaya. Sen beni aldatiosun kim o canimmm diye yazili olan falan. Aslı yeminler etmis aglamiss ama anlamamis. En son anlatmis artık benim uvey kardesim o anlatamadim sana demis. Ozurlu o canimiz bizim demis. Peki neden gostwrmuon demis cocuk da asliya. Asli da cekindim demis. Yeminler etmis aglamis.cocukta aglamiss ama ayrilmislar bitmis. Kardesimin sucu yok asla aldatmamis da ama çocuk inanmamus kardesime.
Kardeaim su anda bitkin halde. Dun geceden beri nobetler gecirio. Acilden cikmioruz. Yeni geldik eve. En kucuk kardesim cocuga hemen ablami ara iyi degil diye msj gondermis cocuk da biliorum o mesaji sen gonderdin ve hastanede de degilsin iyisin aen yalan soyluosun bana. Yalanlar soyledin demis. Kardesim yikildi.. yardimci olamiyoruZ. Deli olcam surekli nobet geciriyo.normalde yild 1 beya 2 kez gecirirdi. Bitti artik donmeyecek arama sorma beni dedi diye agliyor.butun bu olaylar dun olmus. Bugun ne aramis ne.sormus. en son beni aldattin vicdan azabi ile parcalan seni sewdim ben ewlencektim senle demis. Kardesim odaya kapatti kendini kizlar. Napalim bilemioz.

Hayırlı akşamlar.
Allah yardımcınız olsun. Kardeşinize şifa,size sabır versin.
Bence kardeşinizin sevgilisiyle yüzyğze görüşüp,gözgöze konuşmanız lazım.
Benim de epilepsi hastası bir Abi'm var. 3 yıl boyunca Amerika'da tedavi gördü. Şükürler olsun,100/99 yendik bu hastalığı. Bu hastalığın bir stres hastalığı olduğunu unutmayın kardeşim. Şuan kardeşinize en önemli yardım,sinirlerinin sakinleşmesidir. Her ne yolla olursa olsun,sakin olması gerek.
Sevgilisi istemese bile,insanlık namine yardım etmesi lazım. Ortalık durulduktan sonra,kardeşinizin tedavi alması,ondan sonra da hayatının geleceğini oturup adam gibi halletmeleri lazım.

Canim cevabin icin cok tesekkureserim
. Ne desek biss sakinlesmio. Cok asiksevdigine. Cocuk buna en son dun gece.seni cok sewiorum ama bitti demiş ben bu suphe ile yasayamam demis. O da al hattim sende dursun demmis ara konus telefonu bu iste demis. Umrumda degil artik.Ben seni sewdim ewe donerken hep agladim rezil oldum yollarda senin yuzunden demis. Bana nasil yaoarsin bunu demis. Cocuk da bulcam o kimsee falan demis buna. BBitti.iliskimiz ama bulcam insallah ben haksi cikarim demis. Kardesim suanda yine nobet gecirdi. Kasildi yine ölü gibi bakio. Ama kardesimi en cok yikan.ayrilmasi degill kendi de dio. Haksiz yere boyle.suclandigi icin bitmis durumda kizzz

Hasta mıdır manyak mıdır nedir? Bırakın ne hali varsa görsün ya, kızkardeşiniz can derdinde herifin derdine bak. Yanımda olsa ağzını burnunu dağıtıcam.

Kardeşinize en büyük yardımı böyle hasta ruhlu bir adamı unutmasında yardımcı olarka yaparsınız. Zaten hassas davranılması gereken bir insanın etrafında duvar yumruklayan bir psikopatın buluması çok da sağlıklı olmasa gerek. Hastaneden çıktıktan sonra psikolojik yardım almasını sağlayın. Doktor gerekli telkinlerle böyle hasta ruhlu bir adamdan daha fazlasını hakettiğini anlatabilir belki.

:, (((
Ahh bunu aslım anlasa... bitti kardesim...

Öncelikle bitti kardeşim cümlesini kafanızdan çıkarın. Kim ölmüş aşk acısından? Siz onun etrafında böyle umutsuz gezerseniz kardeşiniz ne yapsın. Önce siz inanın bunun bir son olmadığına, aslında kardeşiniz için bir kurtuluş olduğuna. Kardeşinizin size en çok ihtiyaç olduğu zaman.

Son düzenleme:
Hepsi bahane. Erkek! arkadaşı 'nın gözü korktu bence. Ayrılmak için bahaneyi bulmuş. Daha önce hasta olduğunu biliyor muydu kardeşinizin ?

Öncelikle bitti kardeşim cümlesini kafanızdan çıkarın. Kim ölmüş aşk acısından? Siz onun etrafında böyle umutsuz gezerseniz kardeşiniz ne yapsın. Önce siz inanın bunun bir son olmadığına, aslında kardeşiniz için bir kurtuluş olduğuna. Kardeşinizin size en çok ihtiyaç olduğu zaman.

Haklisin kardesim. Bende elimden geleni yapiyorum. Yapma etme kurtukduguna sukret diyorum ama bu durumda boyle hassas bi insana ne.anlatsam anlamiyor. Cok uzgun. Suanda toparladi kendini biraz ama ölü gibi bakiyor bize. Uzhunlugunu suratindan goruyorum. O degil de abla gercekten yaomis olsam gam yemicem diyor. Boyle uzulmicem diyor... insani yapmadigi biseyle itham edip ortada birakmak ne aci.

Bence o çocuk ayrılmak için bahane aramış ve bulmuş.
Ayrılmayı istemese kardeşin anlatınca alır telefonunu arardı Sen aslının nesi oluyorsun diye
sorardı.Yani o anda olayı çözerlerdi.Belkide kardeşinin, onun yanında nöbet geçirmesi,
çocuğu rahatsız etmiştir. Ayrılık içinde mazeret bulmuş olayı büyütmüş.
Kardeşinde 17 yaşında çocuk değil 27 yaşında koskoca kadın böyle duvar yumruklayan
pisikopat için ne kendisini perişan ediyor.Yanlış anladıysa anladı defolsun gitsin desin.

Bence o çocuk ayrılmak için bahane aramış ve bulmuş.
Ayrılmayı istemese kardeşin anlatınca alır telefonunu arardı Sen aslının nesi oluyorsun diye
sorardı.Yani o anda olayı çözerlerdi.Belkide kardeşinin, onun yanında nöbet geçirmesi,
çocuğu rahatsız etmiştir. Ayrılık içinde mazeret bulmuş olayı büyütmüş.
Kardeşinde 17 yaşında çocuk değil 27 yaşında koskoca kadın böyle duvar yumruklayan
pisikopat için ne kendisini perişan ediyor.Yanlış anladıysa anladı defolsun gitsin desin.

O da olabilir. Ama cocuk cok sewiodu deli oluodu aslı ya. Cicekler cikolataalar gondermeler surprizler yapmalar... cok duskundu cok kiskaniodu. Telefoda sen beni bitirdin diye diye aglamis.
Artik samimiyetine de inancim kalmadi o cocugun

Hepsi bahane. Erkek! arkadaşı 'nın gözü korktu bence. Ayrılmak için bahaneyi bulmuş. Daha önce hasta olduğunu biliyor muydu kardeşinizin ?

Hasta oldugunu biliodu evet. O da epilepsi hastasi bu arada. O yuzden oldugunu sanmam
. Cunku kardesim bayilmio sadece kasilio suurunu kaybedio bazen de.

Ya arkadaşlar,bunlar ikisi de epilepsi hastasıymış diyor konu sahibi:53:
Anlamadım mesele ne şimdi???hangisi ne durumda?
Sanırım çocukların ikisine de acil tedavi lazım.
Allah yardımcınız olsun.

Ya arkadaşlar,bunlar ikisi de epilepsi hastasıymış diyor konu sahibi:53:
Anlamadım mesele ne şimdi???hangisi ne durumda?
Sanırım çocukların ikisine de acil tedavi lazım.
Allah yardımcınız olsun.

Amin canim... Yani demek.istedigim bu yuzden burakmaddi kardesimi. Bu aksam yazmis zaten
Seni sewiorum ama olmaz artik suphe icinde yasayamam yazmis. Kardesim ikna etmeye calismis. Olmayinca olmuo abla dedi. Ikna oluo sanirim yavas yavas.

Yalnız bi'şey diycem:26:

Durumdaki cinsiyetleri yer değiştirin. Tam olarak her aldatılma olayında olduğu gibi -kuzenim yazmış! durumuna dönmüş.
O anda inanmaması çok normal zira bana da deli gibi aşık olduğum insan böyle bi'şeyi gizleyip telefonu da saklayıp sıkıştırınca söylese inanmazdım.

Duvar yumruklamaya gelince aldatıldığını görünce çıldırmayan kadın da sayılıdır. Oyüzden nedense ben garipsemedim ben de mi bi'tuhaflık var:26:

Ama hasta olduğunu bile bile üstüne gitmek tamamen saçmalık. Böyle bi'durumda hastane olayını öğrenir öğrenmez oraya gelip gerekirse annenizle durumu teyid edebilirdi. Sırf bu yüzden bahane aramış gibi olmuş ama öncesinde de çok iyi bi'ilişkileri var diyosun valla bilemedim:44:

Kardeşinizde neden söylemiyo ki gerçeği saklamış şu zamana kadar...
Madem her şeyi paylaşıyorlar birlikte..
Benim bi üwey kardeşimde war dese ne olcak sanki, bundan utanılacak çekinilecek birşey yok kii..
O kawgadan sonra tamam gerçeği söylemiş ama geç kalmışşş...
ErKEK arkadaşıda gerçeği öğrendikten sonra bu kadar uzatıp tepki wermesi de çok saçma..
Dünyanın sonu sanki, kız kardeşiniz söz veriyorum bundan sonra bir daha hiç birşey saklamıcam diye söz werseydi erkek arkadaşına we oda birbirimizi bu kadar çok sewiyoruz diye affediyorum seni deseydii konu kapanacaktı...
Eğer aynı şey 2.defa tekrarlanırsa asıl ozaman bu tepki werilmesi lazımdıı..
Cahilce dawranışlar bunlarr..
Kardeşiniz umarım çabucak toparlanır :ssz:

Back
X