Herkesin bu numara verme işini neden abarttıgini anlamdım.avukat zaten insandan para kazanır. İnsan tanımak zorundadır kaç yıllık arkadaşınızın sevgilisine numaranizi verebilirsiniz bunda bir şey yok.. onlar ayrılsa da sizin numaranız onda kalabilir. Adamın bir isi olur sizi arar , hukuki bir uyuşmazlığı vardır yada birini yonlendirecektir .Başka türlü nasıl avukatlik yapacaksınız avukat olmasanız da garip gelmedi bana, kac yillik arkadaşımın sevgilisi nin başka niyetleri varsa bu benim suçum değil. Tamamen adamla ilgili..
Eşinizi arayan kadij konusunda emin değilim. Ancak eşiniz de avukatsa bunlara alışmaniz gerekiyordu ,sizin telefonunuzu vermenizde nasıl sakınca yoksa onu da bir meslektaşı arayabilir.. belki de evet birlikte gitmek istediler. Ben de rahatsız olurdum eğer yok sayiliyorsam. Birbirinizi suçlamayın boşuna. Mesleğiniz gereği bir sürü insanla iliski içindesiniz.hicbir kotuniyet yokken , yanlış anlaşılma da olabilir. Ama en güzeli, karşı cinsten insanlara karşı dikkatli olmak. Konusun çözün bence