Karşı cinsten arkadaş krizi

Arkadaşım aradı bu tarafa geliyormuşsunuz (erkek arkadaşımdan) x den öğrendim diye ona da anlattım anahtar meselesini bir daha iletişime gecmedi o taraf.
Eşime de kadının beni engelledigini söyledim. “ ben sana hiç bir zaman yanlış yapmadım yapmam” dedi
Bunu dediğine göre yanlıs yapmıs size. Yemiş bir haltlar. Yoksa normal bir insan buna maruz kalsa ne alaka der. Nitekim siz ne alaka demiştiniz

Konuyu yeni okuduğum için ben de takıldığın yeri belirtmek istedim. Aynı durumda ben olsam ve eşim bana " bana ne benlik bi şey yok" dese ben bundan huylanırım mesela. Hani gelmesin demiyorum ama gelmesinden de rahatsız oluyorum şeklinde algılarım ve bunu bu şekilde düşündüğümü net bir şekilde söylerim eşime. Sonradan arıza çıkmasın diye. Ve bu misafirliği iptal ederim. Satır aralarını da okumak gerekir diye düşünüyorum.

Biriniz kime nasıl davranacağına kendi karar vermek isterken, karşı tarafı bu konuda yönetme ihtiyacı duyuyor ve ikiniz de aynı istek ile beklenti içinde birbirinize yaklaşıyorsunuz.
Ancak böyle bir ilişki dinamiği yürümez. Ya ikiniz de birbirinizi rahat bırakacaksınız ve güveneceksiniz ya da kısıtlamalarla, yönetilme ile dolu bir ilişki sürdüreceksiniz.
Bana gelince olur, sana gelince olmaz diyemezsiniz. Eğer çok fazla çıkmaza giriyor ve çatışıyorsanız bu konuda bir çift terapisi almanız daha faydalı olabilir.
+++

Konuyu yeni okuduğum için ben de takıldığın yeri belirtmek istedim. Aynı durumda ben olsam ve eşim bana " bana ne benlik bi şey yok" dese ben bundan huylanırım mesela. Hani gelmesin demiyorum ama gelmesinden de rahatsız oluyorum şeklinde algılarım ve bunu bu şekilde düşündüğümü net bir şekilde söylerim eşime. Sonradan arıza çıkmasın diye. Ve bu misafirliği iptal ederim. Satır aralarını da okumak gerekir diye düşünüyorum.
Tekrar sordum evli olsalan ne fark ederdi dedi

Bir sürü kadın arkadaşı var bu kadından hoşlanmıyorum gereksiz laubali. Sözde çok sıcak. Durumda sadece ona açık bir ğönderme paylaştım (iş arkadaşına mesafeli olmak gerektiğiyle ilgili) direkt beni enğellemiş şimdi bu ne anlama geliyor
Konunuzda şahsen benim yaşam tarzıma ters gelen şeyler var ama bu noktalara "kişisel tercih" deyip değinmiyorum. Bazı hanımlar numaranızı vermenize takılmış da orada sıkıntı yok zaten çoğu avukat iki numara kullanır müvekkillerine kişisel numarasını vermez çünkü avukat, akşam 6'dan sonra ve hafta sonu acil durum olmadıkça lütfen arayıp yazmayın dese de müvekkil illa ki darlar. Lakin sizin numarayı verme niyetiniz iyi olsa da arkadaşınızın sevgilisinin bu anahtar olayını hiç iyi niyetli bulmadım bunu da belirtmek isterim.
Eşiniz ne iş yapıyor kendisi de mi hukukçu? Bu kadınla iş ilişkisi ne boyutta onu merak ettiğim ve daha iyi anlamak için soruyorum. Kadında numaranız varsa demek ki ailenize yakın temasta öyle iş yerinde merhaba merhaba deyip geçtiği biri değil.
Ya kuyruğuna basmışsınız o gönderme ile ya da kuşlar haber uçurmuş "karım şüpheleniyor mesafe koy" diye. Engellemesi de çok bariz belli etmiş bunu.
Eşinizin hareketleri şüpheli, bunu farkındasınız. Çok üstüne düşmeden, biraz sessiz gözetleyin ki bir şey varsa tedbir alamasın.

Herkesin bu numara verme işini neden abarttıgini anlamdım.avukat zaten insandan para kazanır. İnsan tanımak zorundadır kaç yıllık arkadaşınızın sevgilisine numaranizi verebilirsiniz bunda bir şey yok.. onlar ayrılsa da sizin numaranız onda kalabilir. Adamın bir isi olur sizi arar , hukuki bir uyuşmazlığı vardır yada birini yonlendirecektir .Başka türlü nasıl avukatlik yapacaksınız avukat olmasanız da garip gelmedi bana, kac yillik arkadaşımın sevgilisi nin başka niyetleri varsa bu benim suçum değil. Tamamen adamla ilgili..
Eşinizi arayan kadij konusunda emin değilim. Ancak eşiniz de avukatsa bunlara alışmaniz gerekiyordu ,sizin telefonunuzu vermenizde nasıl sakınca yoksa onu da bir meslektaşı arayabilir.. belki de evet birlikte gitmek istediler. Ben de rahatsız olurdum eğer yok sayiliyorsam. Birbirinizi suçlamayın boşuna. Mesleğiniz gereği bir sürü insanla iliski içindesiniz.hicbir kotuniyet yokken , yanlış anlaşılma da olabilir. Ama en güzeli, karşı cinsten insanlara karşı dikkatli olmak. Konusun çözün bence💙

Herkesin bu numara verme işini neden abarttıgini anlamdım.avukat zaten insandan para kazanır. İnsan tanımak zorundadır kaç yıllık arkadaşınızın sevgilisine numaranizi verebilirsiniz bunda bir şey yok.. onlar ayrılsa da sizin numaranız onda kalabilir. Adamın bir isi olur sizi arar , hukuki bir uyuşmazlığı vardır yada birini yonlendirecektir .Başka türlü nasıl avukatlik yapacaksınız avukat olmasanız da garip gelmedi bana, kac yillik arkadaşımın sevgilisi nin başka niyetleri varsa bu benim suçum değil. Tamamen adamla ilgili..
Eşinizi arayan kadij konusunda emin değilim. Ancak eşiniz de avukatsa bunlara alışmaniz gerekiyordu ,sizin telefonunuzu vermenizde nasıl sakınca yoksa onu da bir meslektaşı arayabilir.. belki de evet birlikte gitmek istediler. Ben de rahatsız olurdum eğer yok sayiliyorsam. Birbirinizi suçlamayın boşuna. Mesleğiniz gereği bir sürü insanla iliski içindesiniz.hicbir kotuniyet yokken , yanlış anlaşılma da olabilir. Ama en güzeli, karşı cinsten insanlara karşı dikkatli olmak. Konusun çözün bence💙
Eşim kamuda çalışıyor. O kadın da aynı binada. Benzer işler yapıyorlar diyelim. İkisi de yönetici pozisyonunda. Teşekkür ederim yorumunuz için şimdilik konuştuk ama konu beni o kadar yıprattı ki üzerine tek bir laf bile etmek istemiyorum artık çünkü eşimin fikirlerini değiştiğini sanmıyorum

Eşim kamuda çalışıyor. O kadın da aynı binada. Benzer işler yapıyorlar diyelim. İkisi de yönetici pozisyonunda. Teşekkür ederim yorumunuz için şimdilik konuştuk ama konu beni o kadar yıprattı ki üzerine tek bir laf bile etmek istemiyorum artık çünkü eşimin fikirlerini değiştiğini sanmıyorum
Siz kendinizi suçlamayın, kötü bir şey yapmadınız. Sürece bırakın kendinizi, Allah korusun başka birsey varsa zaten ortaya cikar. Avukat kadinlar bana hep güçlü, gyzel ve ozguvenli gelmiştir.🌸 belki eşinizle birlikte izin alıp kısa bir tatil iyi gelebilir. Hem bu konudan uzaklasirsiniz

Siz kendinizi suçlamayın, kötü bir şey yapmadınız. Sürece bırakın kendinizi, Allah korusun başka birsey varsa zaten ortaya cikar. Avukat kadinlar bana hep güçlü, gyzel ve ozguvenli gelmiştir.🌸 belki eşinizle birlikte izin alıp kısa bir tatil iyi gelebilir. Hem bu konudan uzaklasirsiniz
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 💙

Back
X