karsi komsuda art niyet aramalimiyim

xserpil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
28
2
86
Mrb kizlar allah baska dert vermesinde size danismak istedim .. 5 ay oldu yeni eve tasinali karai komsum daha ilk gunlerden bana gelip hemen konusup tanismak istedi eslerimiz ayni meslekte ayni yerde calisiyolar.. neyse konuya gireyim bu komsum her gun ama gun hatta bazen gunde iki kere evibde ne pisirse getiryor bana ilk gunler bunu tuhaf karsilamdim hani daha samimi olup benle dah yakin ola ilmek icindie diee sonradan artik biraz daha tanisip gunduz kahve falan icmeye baslafik birbirimizde ama hala devam ediyor her gun yemegi getirir hatta yaninda ne varsa salatasi cacigi yada corbasi her gun getiriyor isin tuhaf yonu bende onun tabaklarini bos gondermicem die esim nobetciyken bile yemek yapiyorum bazen sirf onu tabagina koymak icin ayri ayri yemk yapiyorum ailemden kime anlatsam allah allah hadi ne bilim guEl bizey yaparsin pasta kek komsumada verim dersin ama bole de bir tuhaf dikkat et falan diolar esimde sasiriyor bu durumu her gun yemek mi getirilirmis dior hani aslinda sirf yemek te degil ne bilim kuru uzim getiriyo kola getiriyo buskivi getiriyo cocuklara cikolata verio oglu var 3 yasinda oda sun 6 li danino getirmis cocuklara ne bilim ben ne yapiyim sizce bir akil verin bana lutfenn..

Ben de çok severim yemek vermeyi. Kadın iyiliğinden yapıyor bence. Ben olsam mutlu olurum seviyor diye, öyle 3 günlük yemek vermiyorsa kadıncağız ne art niyeti olabiliro_O

Ayrıca sırf oraya vericem diye sizim yemek yapmanız garip. Varsa verilir yoksa verilmez. Görev değil ki bu. Bir müddet vermeyin madem, karşının niyetini de anlamış olursun

Sorunluya bak.
Ben olsam günah bende yemek yapıyorum ziyan oluyo getirdiklerin yanlış anlama lütfen ama kabul etmesem bundan sonra umarım kırılmazsın derdim

bu güzel cevap ama bunu da diyemezsen kusura bakma ama tabaklarını boş vermemek için zorlanıyorum artık şu yemek alışverişini kessek artık de esprili bir şekilde..

Çikolata danino falan tuhaf değilde her gün yemek getirmesi gereksiz. Bazi insanlar böyle eli boş gelmeyi sevmiyorlar.
Art niyeti olduğunu sanmiyorum çok iyi niyetli hatta.
Ama artik yemek getirmemesini söyleyin.

Çocuklugumda komşuculuk oynardık ona benzemiş.
Gunahini almak istemem ama gunumuz sartlarinda kimseye guvenilmeyeceginide hesaba katarsak yol yakinken bi cozum bulun kezan iş iyice zivanadan cikmis. Bknz: kadina ozel yemek yapmaya varana kadar.

Mrb kizlar allah baska dert vermesinde size danismak istedim .. 5 ay oldu yeni eve tasinali karai komsum daha ilk gunlerden bana gelip hemen konusup tanismak istedi eslerimiz ayni meslekte ayni yerde calisiyolar.. neyse konuya gireyim bu komsum her gun ama gun hatta bazen gunde iki kere evibde ne pisirse getiryor bana ilk gunler bunu tuhaf karsilamdim hani daha samimi olup benle dah yakin ola ilmek icindie diee sonradan artik biraz daha tanisip gunduz kahve falan icmeye baslafik birbirimizde ama hala devam ediyor her gun yemegi getirir hatta yaninda ne varsa salatasi cacigi yada corbasi her gun getiriyor isin tuhaf yonu bende onun tabaklarini bos gondermicem die esim nobetciyken bile yemek yapiyorum bazen sirf onu tabagina koymak icin ayri ayri yemk yapiyorum ailemden kime anlatsam allah allah hadi ne bilim guEl bizey yaparsin pasta kek komsumada verim dersin ama bole de bir tuhaf dikkat et falan diolar esimde sasiriyor bu durumu her gun yemek mi getirilirmis dior hani aslinda sirf yemek te degil ne bilim kuru uzim getiriyo kola getiriyo buskivi getiriyo cocuklara cikolata verio oglu var 3 yasinda oda sun 6 li danino getirmis cocuklara ne bilim ben ne yapiyim sizce bir akil verin bana lutfenn..
art niyet aranmalı bilemedim ama her gün bana kimse gelsin istemem açıkcası ve her gün bişey getiren insana boş tabak versende ayıp olmaz bence.rahatsızlık duymaya başladıysan eşini öne aratarak eşim istemiyor zahmet etmesin tarzında birşey söyleyebilirsin bence.

Valla bende hani pek bir art niyet bulamiyorum ama ailemde hani uzaktayim bisey falan olur die korktu herhalde oturmaya arada gelir ama ysmegi hergun getirir biraz oncedd bendd iki tane bos tabagi vardi borek yaptim sirf gotureyim die goturdum geldim biz yemegimizi yedim kapi caldi iki tabak daha geldi kilo meselesins gelince hakli olabilirsiniz o 95 kilo ben 66 buraya tasininca 5 kilo aldim hep yemekler ziyan olmasin die veremiyorumda

Valla bende hani pek bir art niyet bulamiyorum ama ailemde hani uzaktayim bisey falan olur die korktu herhalde oturmaya arada gelir ama ysmegi hergun getirir biraz oncedd bendd iki tane bos tabagi vardi borek yaptim sirf gotureyim die goturdum geldim biz yemegimizi yedim kapi caldi iki tabak daha geldi kilo meselesins gelince hakli olabilirsiniz o 95 kilo ben 66 buraya tasininca 5 kilo aldim hep yemekler ziyan olmasin die veremiyorumda

Sizin yemekleri begenmis olmasin:KK58:

Yani sizi bilmem ama niyeti ne olursa olsun ben rahatsiz olurdum..tabagini bos verirdim..bu kadar samimiyet iyi neticelenmiyor genellikle..bi mesafe olmali arada..her gün yemek olmaz..

Güzel bi dille anlatin..zahmet ediyorsun ama benim yemekler kaliyor de..

Anam 95 mi?
Komplo teorisi kuruyorum;
Sizi sismanlatmak istiyor :)

Evt arkadaslar haklisiniz ona en iyi soyleme sekli benim yemekler hep kaliyor yada seninkiler bosa cope gidyor gunah olmasin demek en dogrusu heralde koplo olmasiligi yuksek olabilir ama ben kucuk tencerede yapamiyorum yemek hep buyukte yapiyorim elim alismis dior bende de kaliyor belki cocuklar yer dior ona da cvp bulamiyorum en iyisi bos tabak ama bende onu yapamiyorum kahretsin cocuklarla bos bos gondersemmi ki acaba

bende öyleyim misafirim var der komşum hemen bi kek çırpar götürürüm yada yemekten tatlıdan bölerim onlara onlarda bana yaparlar bazen tabağımı boş yollamamak için meyve koyarlar ne var ki bunda
niye iyiliğin altında kötü niyet arıyorsunuz
mahalleye boş gelmem yazın çok çocuk olur çıkolata fln alır dağıtırım

Oncelikle şunu bir analiz etmenizi rica ediyorum sizden komşunuz sizinle samimi olduktan sonra kendiniz Eşiniz işiniz aranızdaki muhabbet vs.hayatınızın her alanını analiz edin ne değişmiş ve sizi şaşırtmış bu önemli. . Sonra bir gün musait olduğunuzda sessiz bir ortamda gözlerinizi kapatın burnunuzdan derin nefes alıp 3 saniye tutup ağzından yavaşça verin zihniniz bedeninizin biraz sakinlerine komşunuzu hayal edin ama kontrol etmeyin sakin eğer derinlesebilirseniz o kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu amacının ne olduğunu görür ve hissedersiniz.. Dilerseniz sadece gözlerini düşünün hayal edin insanın gözlerine iyi bakabilen kişi bi an lik gördüğünüz insanın bile nasıl biri olduğunu anlar.. siz de anlayana kadar dediğimi yapın hem bu işlem size bir çok şey öğretir.

Komsu abla var.evinde ne pisirse hergun annemle bana gonderir. Ekmek, borek, yemek, cikokata vs annem artık napcagini bilemedi bos veriyo tabaklari

Back
X