- 30 Eylül 2011
- 28
- 2
- 86
Mrb kizlar allah baska dert vermesinde size danismak istedim .. 5 ay oldu yeni eve tasinali karai komsum daha ilk gunlerden bana gelip hemen konusup tanismak istedi eslerimiz ayni meslekte ayni yerde calisiyolar.. neyse konuya gireyim bu komsum her gun ama gun hatta bazen gunde iki kere evibde ne pisirse getiryor bana ilk gunler bunu tuhaf karsilamdim hani daha samimi olup benle dah yakin ola ilmek icindie diee sonradan artik biraz daha tanisip gunduz kahve falan icmeye baslafik birbirimizde ama hala devam ediyor her gun yemegi getirir hatta yaninda ne varsa salatasi cacigi yada corbasi her gun getiriyor isin tuhaf yonu bende onun tabaklarini bos gondermicem die esim nobetciyken bile yemek yapiyorum bazen sirf onu tabagina koymak icin ayri ayri yemk yapiyorum ailemden kime anlatsam allah allah hadi ne bilim guEl bizey yaparsin pasta kek komsumada verim dersin ama bole de bir tuhaf dikkat et falan diolar esimde sasiriyor bu durumu her gun yemek mi getirilirmis dior hani aslinda sirf yemek te degil ne bilim kuru uzim getiriyo kola getiriyo buskivi getiriyo cocuklara cikolata verio oglu var 3 yasinda oda sun 6 li danino getirmis cocuklara ne bilim ben ne yapiyim sizce bir akil verin bana lutfenn..