Karşı komşumuz

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Merhaba kk bayanları benim canımı sıkan karşı komşumuz aslında yaptığı birşey yok ama sürekli bizden para istiyor taşınalı daha 1 sene falan olmamıştır 1 tane erkek çocukları var liseye falan gidiyor sanırım. 4,5 güne bir 50 lira varmı 100 lira varmı. Olduğunda zaten veriyoruz ama bizdede olmayabiliyor. Bazen son paramı bile onlara veriyorum yazıktır ben babamdan alırım diye.olsada fazla fazla versem ama ne yazıkki veremeyincede canım sıkılıyor üzülüyoruz annemle birlikte napcağımızı şaşırdık.

niye veriyorsunuz yahu, bende de yok diyin, durumları çok mu kötü de olsa da versek dediniz anlayamadım:44:

Durumları mı kötü ondan mı veremeyince üzülüyorsunuz?

cokmu on yargiliyim bilemiyorum ama ,

Saf tavuk buslar yoluyorlar sanki..

Sonucta kimsenin surekli 50-100 tlye niye ihtyci olsun..

Ben ikiz'im. Bnde yoklukta buyudum. Ama annem 4kisi. Yi 60-70 tl ye doyururdu butun hfta.

Bilemiyorum. İsin braz detayini anlat biiraz. Cokmu cok fakirler. Calismiyormu kari koca ?

İhtiyacı olan birine yardım etmeniz,yardım edemediğinizde de üzülecek insanı duygulara sahip olmanız çok güzel ancak bence komşunuz olayı alışkanlık haline getirmiş.
Size mi güveniyorlar?
Tabii ki çok sıkışınca isteyebilirler ama eşi,dostu akrabası yok mu bu insanların ?

Bir noktadan sonra nasılsa komşuda vardır diye düşünmeleri de iyi bir şey değil.

bayanın kocası emekli kendinden yaşça büyük bayanda çalışmıyor. çocukları çok sık boğaz ediyor anladığım kadarıyla ona para yetiştiremiyorlar. hatta bugün yine sesleri geliyordu. bulamadım napıyım yok işte falan diyodu adam insan bunları duyup görünce ister istemez canı sıkılıyor. olduğunda zaten veriyorum.onlarda geri verir zaten aldıkları parayı. çocuk okula gitcek oluyor mesela paraları yok bizden istiyor ozaman bendede olmadığında veremediğim için canım sıkılıyor.

Eşim kızıyor veremem artık de. Çok dertliyse işe girer. Benim halam 60 yaşında çocuğunu okutmak için gidip milletin çocuğuna bakıyor.. Bir de ev işlerini yapıyor. Benim babam istese verir. Ama daha bir kere istemişliği yoktur. Babam da çocuklarına arada sırada harçlık veriyor yüklü miktarda ona bile bozuluyor halacım. Biraz tavrını koyman lazım.

bayanın kocası emekli kendinden yaşça büyük bayanda çalışmıyor. çocukları çok sık boğaz ediyor anladığım kadarıyla ona para yetiştiremiyorlar. hatta bugün yine sesleri geliyordu. bulamadım napıyım yok işte falan diyodu adam insan bunları duyup görünce ister istemez canı sıkılıyor. olduğunda zaten veriyorum.onlarda geri verir zaten aldıkları parayı. çocuk okula gitcek oluyor mesela paraları yok bizden istiyor ozaman bendede olmadığında veremediğim için canım sıkılıyor.

üzüldüm aslında belli ki çocuklarla baş edemiyo emekli maaşı yetmiyodur
ama sende olmayınca yok dersin biter
sürekli de istenmesi ayıp yani
ama en azından aldıkları parayı geri veriyolarmış bazıları direk üstüne de yatabiliyo ağzınla istesen bile vermeyenler var
keşke çocukları işe girip çalışsalar utanmıyolar mı annelerini sürekli birine muhtaç etmeye
bence kadın da çalışabilir bi şekilde sağlıklıysa

Back
X