Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden cevap gelmeyince ben içmedim buralardaysan içeyimBende içtim kahveyi![]()
Çarşıya gidiyorum orada bakarim sana canım burdan ama Falım atilmiyoe büyük dosya diyor numaramı versem sana soeun olur muSenden cevap gelmeyince ben içmedim buralardaysan içeyim![]()
Büyük dosya diyorsa fal resimlerini ss al öyle at o zaman oluyor diye biliyorum bi dene istersenÇarşıya gidiyorum orada bakarim sana canım burdan ama Falım atilmiyoe büyük dosya diyor numaramı versem sana soeun olur mu
Yorumlarıma baya bi dislike atmıştın seni ordan hatırladım ama at sallarım birkaç cümle yine dislike atma ama anlaşalımBakacaksanız ben de atayım tanımıyorsunuz diye dışlamayın![]()
Herkes atsın herkes birbirine bi cümle söylese olur sanırsamben de varım
Ay valla mı geri alayım hepsini yaYorumlarıma baya bi dislike atmıştın seni ordan hatırladım ama at sallarım birkaç cümle yine dislike atma ama anlaşalım![]()
Nolcak be canın sağolsunAy valla mı geri alayım hepsini ya![]()
Ya sen bana bakma hamilelik beni biraz geriyorNolcak be canın sağolsun![]()
harika oluurHerkes atsın herkes birbirine bi cümle söylese olur sanırsam![]()
Müsait misinNolcak be canın sağolsun![]()
Malesef şu an değilim sen at müsait olduğumda bakarım diğer kızlar da yorumlarMüsait misin
harika oluur
Kızlar içtiyseniz atınBakacaksanız ben de atayım tanımıyorsunuz diye dışlamayın![]()
Dün atmışsın görmemişim bunu eğer bugün yeni içtiysen onu atFalima bakan olursa Tarot katına bakablrm