Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varımmmmm :)
karşılıklı kahve falı baktırmak isteyen var mı?
tmm olur yüklüyorum ben sende yükle
canım sana dönücem birazdan mesaj atıcam
canım ben hala mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için tarot için sorum şu 3 yıllık erkek arkadaşımla bir buçuk ay önce ayrıldık beni arayacak mı ve barışma gözüküyo mu bunu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim bakarsan... bu arada o kapattığın falın resimlerini koy yorumlıycam
ayy canım inşallah yaağzına sağlık zor tutuyorum kendimi ama aramıyorum ben ondan bekliyorum.inşallah çıkar dediğin çok mutlu olucam peki barışma gözüküyo mu canım yani sorunlarımız çözülüyo mu bunu da merak ediyorum bu arada senin falını birazdan yorumlıycam şu an çok müsait değilim de rahat bakmak istiyorum
barışma var cnm ama sen sakın arama ararsan alışkanlık yapıcak bunu yine çekip gidecek sorunlar tam hallolmasada ne senin ne onun istediği olucak dediğim gibi arama mrk etsin seni o zaman arayacak bide onun tarafından haberin olucak
aramıyorum cnm zaten ilk defa bu kadr uzun dayandık ikimizde ben aramıyorum ama ona da şaşırıyorum o nasıl aramıyo dayanıyo diye şaşırıyorum çünkü asla dayanamzdı o yüzden çok sıkıldı içim.onun tarafından haberin olucak dediğin ne canım haber mi alıcam onunla ilgili[şaşırmana gerek yok çünkü o bu konuyla ilgili inat yapmış o yüzden oda senden adım bekliyor onunla ilgili haber olucak cnm
aramıyorum cnm zaten ilk defa bu kadr uzun dayandık ikimizde ben aramıyorum ama ona da şaşırıyorum o nasıl aramıyo dayanıyo diye şaşırıyorum çünkü asla dayanamzdı o yüzden çok sıkıldı içim.onun tarafından haberin olucak dediğin ne canım haber mi alıcam onunla ilgili