Crusher ĝôzlεƦιπ καƦαπlıκ κuψu .. Kayıtlı Üye 4 Nisan 2015 1.672 1.166 48 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Crusher #1 selammm kızlarrr karsılıklı fal bakmaya ne dersınızz sız benım sadece kahve falıma bakın bende sızın hem kahve hem ısım analızı ve merak ettıgınız soruları cevaplıyım evet coookk ıddıalıyım ozelden beklıyorumm :)))
selammm kızlarrr karsılıklı fal bakmaya ne dersınızz sız benım sadece kahve falıma bakın bende sızın hem kahve hem ısım analızı ve merak ettıgınız soruları cevaplıyım evet coookk ıddıalıyım ozelden beklıyorumm :)))
Lory89 Güzelliğin zulme çaldığı sınır.. Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 368 172 53 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Crusher #2 Canım ben de Yıldızname bakıyorum özelden senin ismin Anne ismin doğum tarihin ve 1 ile 40 arasında herhangi bir sayı yaz ben kahve içmiyorum sen benim yerime iç yorum yazarsan sevinirim Ben de senin yıldızına bakarım
Canım ben de Yıldızname bakıyorum özelden senin ismin Anne ismin doğum tarihin ve 1 ile 40 arasında herhangi bir sayı yaz ben kahve içmiyorum sen benim yerime iç yorum yazarsan sevinirim Ben de senin yıldızına bakarım
yazarhanim35 Yazar Hanım Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 29.444 43.943 798 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Crusher #3 Crusher .!.: selammm kızlarrr karsılıklı fal bakmaya ne dersınızz sız benım sadece kahve falıma bakın bende sızın hem kahve hem ısım analızı ve merak ettıgınız soruları cevaplıyım evet coookk ıddıalıyım ozelden beklıyorumm :))) Genişletmek için tıkla... fallaşabiliriz
Crusher .!.: selammm kızlarrr karsılıklı fal bakmaya ne dersınızz sız benım sadece kahve falıma bakın bende sızın hem kahve hem ısım analızı ve merak ettıgınız soruları cevaplıyım evet coookk ıddıalıyım ozelden beklıyorumm :))) Genişletmek için tıkla... fallaşabiliriz