karsilikli tarot bakalim kendimizi gelistirelim tarotta :)

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Merhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)

Merhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)

Yazin burda olursan katilirim size tarot kartim yok cünkü bide sinav var kpss :) o yüzden simdilik bakamiyorum

bend bu fal işlerini bırakmak istiyorum ama böyle deyince de baktırasım geldi :1::emir_bebek:

merhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)

ben kahve falına bakabilirim sende bana tarot bakarsan karşılıklı birbirimize bakmış oluruz:16:

olur canım karşılıklı bakalım. :15:

Ben nerden mesaj atacagimi bulamadim o yuzden yazamadim size :D siz bana sorunuzu yazarsaniz bakarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X