Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)
Merhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)
merhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)
ben kahve falına bakabilirim sende bana tarot bakarsan karşılıklı birbirimize bakmış oluruz![]()
tamam ama kahve fali nasil olacak fotograf mi atayim ben yoksa benim yerime mi icip kapatacaksiniz fincani :d
sen iç resimlerini at buraya öyle bakayım ben
Telefondan giriyorum nasil resim atiyor ki(
olur canım karşılıklı bakalım.![]()
canım bna bakar mısın bnde sana kahve bakayımMerhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)
aa çok iyi bir konu oldu bu peki nasıl bakıcaz :13: