karsilikli tarot bakalim kendimizi gelistirelim tarotta :)

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Merhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)

Merhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)

Yazin burda olursan katilirim size tarot kartim yok cünkü bide sinav var kpss :) o yüzden simdilik bakamiyorum

bend bu fal işlerini bırakmak istiyorum ama böyle deyince de baktırasım geldi

merhaba tarot konusunda acemiyim kendimi gelistirmek icin isteyenlere tarot bakmak istiyorum karsilikli bakabiliriz baska benim gibi ogrenmek isteyenler varsa :)

ben kahve falına bakabilirim sende bana tarot bakarsan karşılıklı birbirimize bakmış oluruz

olur canım karşılıklı bakalım.

Ben nerden mesaj atacagimi bulamadim o yuzden yazamadim size siz bana sorunuzu yazarsaniz bakarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…