Karşılıksız aşk sorunsalıı

Cileklidondurma3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
1
0
1
Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım ama çok dertliyim. Eskiden bi çocukla konuşuyodum, flört olarak ama bir kaç defa buluştuk aramızda bişeyler oldu (ilişki dışında) sonra ayrıldık 1.5 yıl oldu ayrıldı benden sonra hep sevgilisi oldu ama hep ayrıldı bana geldi geri, ama beni sevgili olarak istemedi hiç ben de seviyorum baya aşığım ve benle yakın arkadaş kalıp aynı zamanda cinsi olarak birlikte olmak istiyor ama ben istemiyorum daha edeple adapla olsun istiyorum yardım edin kızlar vazgeçemiyorum napcam bilmiyorum, onu kazanmak istiyorum

Onu kazansan ne olucak.yarin bir gün çocuklarının babasi seninle sadece sevismek icin buluşan bir adam mi olsun istiyorsun?
Sen sadece hirs yapmissin bu duygunu cok iyi anliyorum.tavsiyem olabildigince kac ondan yarattigin izlenimi ancak bu sekilde degistirebilirisin ve belki o zaman kiymete binersin

Adam sizi sevse, ilişkiniz sallantılı olsa anlayacağım düştüğünüz durumu ama...
Ortada ne ilişki, ne sevgi ne de başka bir şey var sizin saplantınız hariç!
Sevgi falan değil sizinki, farkına varın önce bunun.
Erkek müsvettesi biliyor tabi her ne isterse yapacağınızı, gelişlerinde kovamayacağınızı.
Bu sebeple size 'kapatma' muamelesi yapıyor ve ilginçtir ki kabul ediyorsunuz.
Zorunuz nedir?
Kendinizi dövmeniz gözümde daha az acılı ve açıklanabilir bir durum, emin olun.
Çünkü siz duygusal zayıflığınızı başkasına sunmuşsunuz ve bundan da rahatsız değilsiniz.
Böylesine insanın kendine zarar vereceği bir zehir henüz üretilmedi, bilesiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…