• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız aşk

destiina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
25
0
36
İstanbul
meraba kızlar. benim bi derdim var aslında tam olarak dert değil ama bilemiyorum işte kafam karışık biraz. bi ilişkim var 7 aydır sürüyor. başlarda herşey çok güzeldi. her mesaj atışında heycanlanıyordum, her hareketi beni çok etkiliyordu ama şimdi sanki birkaç aydır ona olan hislerim değişti. o ilişkinin ilk günlerindeki gibi davranıyor bana hala. çok üzerime düşüyor, çok sevdiğini her an her saniye belli ediyor.. bazen çok boğulduğumu hissediyorum bir de aylar geçtikçe aslında çok uyumlu olmadığımızı farkediyorum neredeyse her durumda. bir iki kez ayrılık kararı aldık, ama olmadı. çok üzülüyor diye geri döndüm. lys sınavına hazırlanıyor ve ona artık onu sevmediğimi söylersem çok kötü etkilenecek benim yüzümden sınavının kötü geçmesini istemiyorum. sizce sınavına kadar bekleyip sonra ondan ayrılmak doğru bir karar mı olur... :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer gerçekten eminsen sevmediğine hemen ayrıl. o üzülüyo gibi bahaneler bulma ilerde daha çok üzülür...

Çok mantıklı bir kızsın,lys sınavını düşünmenden belli.Bence de sınav geçince söylemen yerinde olur.
Herhalde sen de öğrencisin.Benim de sınavlarım var,bu ara derslerimize yoğunlaşalım deyip,az görüşerek sınava kadar oyalayabilirsin.

Çok mantıklı bir kızsın,lys sınavını düşünmenden belli.Bence de sınav geçince söylemen yerinde olur.
Herhalde sen de öğrencisin.Benim de sınavlarım var,bu ara derslerimize yoğunlaşalım deyip,az görüşerek sınava kadar oyalayabilirsin.

zaten o ders çalışıyor diye gün içinde çok mesajlaşmıyoruz, bir aydır da hiç yüz yüze görüşmedik. sadece bir kez beş dakikalık bir görüşme oldu, o çok özledi diye. ben artık özleyemiyorum bile... o birşey yazmasa mesaj atmak aklıma bile gelmiyor önceden uyanır uyanmaz aklıma gelirdi ama artık öyle değil... sanki aşk buharlaşıp uçtu

sınav zamanı bian önce gelsin diye bekliyorum.. üzülecek ama ne yapayım...

Ayda bir kez 5 dk görüştüğünüz ve iletişim eksikliği yaşadığınız birinin sizden ayrıldığında üzüleceğine emin misiniz?

Ayda bir kez 5 dk görüştüğünüz ve iletişim eksikliği yaşadığınız birinin sizden ayrıldığında üzüleceğine emin misiniz?

yalnızca bu ay böyle olmak zorunda kaldı çünkü ben biraz uzak olmak istediğimi söyledim, son buluşmadan önce bi ayrılık kararı alıp barışmıştık ve buluştuğumuzda bana sarılıp ağlayan birinin beni sevdiğini düşünümekte haklıyım sanırım ve tabiki çok üzüleceğine eminim.

sen nasıl mutlu ederim diye düşünürsün, karşıdakii hep ayrılık hayalleri kurar..
malesef böyle bu işler..
birini asla çok sevmeyeceksin..

İki arada bir derede gelditli ilişkiler pek sağlılıklı değildir.
Ayrılmak üzecektir karşı tarafı ama bu durumdan daha fazla üzmez.
Yinede sınav var dersen biraz sabret sınavdan sonra kararını bildirirsin.

erkekler cok guzel numara yapar bız onlardan ayrılmayalım dıye cok sevıyomus gıbı gozukurler aglarlar bızde duygusalız ya bı erkek agladımı bızı cok sevıyor dunyası basına yıkılır sanarız benim eşimde zamanında cok agladı ayrılmayayım dıye kandıgıma çok pişmanım... niyemi şimdi ben aglıyorumda ondan...

erkekler cok guzel numara yapar bız onlardan ayrılmayalım dıye cok sevıyomus gıbı gozukurler aglarlar bızde duygusalız ya bı erkek agladımı bızı cok sevıyor dunyası basına yıkılır sanarız benim eşimde zamanında cok agladı ayrılmayayım dıye kandıgıma çok pişmanım... niyemi şimdi ben aglıyorumda ondan...

haklı olabilirsiniz tabi... ama ben onun numara yaptığını hiçbir zaman düşünmedim.. yine de isterim ki ayrıldığımızda çok fazla üzülmesin.

bence son zamanlarda görüşemiyosunuz diye bi soğuma oldu sende. sınav bitince tekrar eskisi gibi görüşmeye başlayınca her şey düzelir diye düşünüyorum ben. ama yine de bu hislerini erkek arkadaşınla paylaşmalısın tabiki kırıcı bir şekilde değil. mesela "ilişkimiz çok sıradanlaşmaya başladı ben daha anlamlı daha özel bir ilişki istiyorum hayatımda, birlikte bunun için uğraşalım bence daha güzel bi hale getirelim aramızdaki hisleri, yaşananları" diye. emin ol birlikte karar verirseniz, birbirinize nasıl bi ilişki istediğinizi, nelerden hoşlanıp, nelerden hoşlanmadığınızı, sizi nelerin boğup nelerin sıktığını birbirnize anlatırsınız daha temelleri sağlam bir ilişki içerisinde olursunuz

haklı olabilirsiniz tabi... ama ben onun numara yaptığını hiçbir zaman düşünmedim.. yine de isterim ki ayrıldığımızda çok fazla üzülmesin.

canım bende kımsenın uzulmesını ıstememde benım agzım yandı ya kımsenın yanmasın istemem

sana daha cok baglanmadan bıtır bence gırer sınava merak etme sankı dogdugundan berı sen mı vardın yanında sankı bu kadar takma

Bişey merak ediyorum erkek arkadaşınız dışında çok sık görüştüğünüz başka bir erkek var mı bu sınıf arkadaşınız da olaiblir.

eğer gerçekten eminsen sınavından sonra ayrıl çünkü bu sınavını etkileye bilir yazık olmasın yani ama ayrılmadıkça daha da umut vermiş olursun onada yazık yani öyle düşün ama mutlaka bir şekilde ayrıl

Back
X