Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar uzun aradan sonra karşıma biri çıktı tesadüfen memurlar nette bi soru sormuştum yeni atandigimda ki 5ay oluyor.bu kişide benimle aynı memleketten dikkatini çekmiş bana ozelden sorular sordu ki o güne dek o kadar kişinin mesaj atmasına rağmen kimseye cevap yazmamistim ona ise o günkü ruh Halim sebebiyle yazdım sonra arkadaşlık hatta ortak arkadaşımız dahi çıktı ki memlekwtteki mahallerimimiz arası mesafe 20dk.neysem ben tokat ta o ise muğla da memur.ara ara geliyor gidiyor görüşüyoruz onu gördüğüm andan beri mutluyum huzurluyum tanışalı 4ay oldu evlenmeyi düşünüyoruz güveniyorum ama çevrem rahat bırakmıyor yok netten oldu olmaz nası guvenirsin yok senin araban var onun için acele ediyor ya da ailemin durumunun maddi anlamda iyi olması gibi şeyler söyleyip beni demoralize ediyorlar.oysa iyi bi cocuk hatta ben savurgan biriyim o tutumlu ben neşeli o sessiz sanki birbirimizi dengeler gibi hissediyorum mutluyum da hatta evlenelim seni seviyorum dediğinde o kadar içten söylüyor ki tutulup kalıyorum. Ama geçmişte adaltilmam- ki eski konumu okuyanlar bilir biraz korkuyorum endiseleniyorum sonra insanların söylemleri rahatsız ediyor beni.bu güven sorunum nası çözülecek bilmiyorum buarada nette tanisanlara hep saçma sıkıntılı gözüyle baktım şimdi ben o haldeyim yalnız onu çok sevdim ben
Ortak tanıdıklara sorun, araştırın biraz. Ailenizin parasını nereden biliyor? Sordu mu? İnsanları takmayın. Ben de net e karşıyım ama bu tanıdık çıkmış. Hemen tutulmayın mantıklı olun. Onun ailesi Nasıl o çok önemli.
Yav bu internette tanışmalarınızı insanlara neden söylüyorsunuz.Neden bir kılıf bulmuyorsunuz.Arkadaş ortamında tanıştık filan diye neden ağız birliği yapmıyorsunuz.Bu eleştirilerden evlenene kadar kurtulamazsınız.Neyse olan olmus artık. Bu aralarda moda oldu adam senin parana geliyo benceeeeeeeee demek. Hayret ediyorum. İnsanları umursamayın moralinizide bozmayın. Evlenelim dediği zaman yüreği pır pır eden onlar değil.Sizsiniz.Kİ-ME-NEEEEE. Teşekkürler.
Memurlar nette iyice evlilik yeri olmuş. Memur eş bulmak için tam yeri. Neysem bende eşimle internette bir forumda tanıştım. Ama kalkıp herkese nette tanıştım diye yaymamıştım direk. Nebileyim soyledigine göre laflari dinliceksin simdi yada milleti bir sekilde susturup, gecistirip tanimaya calisacaksin. Bende kisa surede evlendim ama oyle ayda yılda bir gorusmeyle mesajlasmayla değil o. Biz birlikte kucuk bir seyehate bile cıkmıştık ve ayri sehirlerde olmamiza ragmen cok fazla vakit gecirdik yani kısa zamana fazla şey sigdirdik. Öyle 4 aydır birlikte olup toplasan 5-6 kez cafede surda burda bikac saat gecirmeyle insan taninmaz.
Biz de netten tanıştık ne eşimin ailesi ne de benim ailem biliyor netten tanıştığımızı. Hiç bir arkadaşıma da söylemedim ilk defa bu konuda yazıyorum. Kişiliği önemli olan bir yere gittiğinizde oradaki görevlilere nasıl davranır? Sabri tahammülü ne kadardır bir tartışma yaşasanız? Sizi önemsiyor mu? Ne bileyim ben kediden korkarım felaket bi derecede. Eşim sabah ise giderken kapıda kedi görse; yazar," Sabah kapıda kedi gördüm,dikkat et korkma." diye. Bunlar küçük nüanslar gibi gözükebilir. Ama sevgi göstergesidir. Ya da sizin için ne gibi fedakarlıklar yaptı. Dışarıda tanıştığın birinde de problem çıkabilir. Konu nette tanışmak olmamalı bence. Ben eşimle nette tanıştığımı unutuyorum çoğu zaman.