Arkadaşlar uzun aradan sonra karşıma biri çıktı tesadüfen memurlar nette bi soru sormuştum yeni atandigimda ki 5ay oluyor.bu kişide benimle aynı memleketten dikkatini çekmiş bana ozelden sorular sordu ki o güne dek o kadar kişinin mesaj atmasına rağmen kimseye cevap yazmamistim ona ise o günkü ruh Halim sebebiyle yazdım sonra arkadaşlık hatta ortak arkadaşımız dahi çıktı ki memlekwtteki mahallerimimiz arası mesafe 20dk.neysem ben tokat ta o ise muğla da memur.ara ara geliyor gidiyor görüşüyoruz onu gördüğüm andan beri mutluyum huzurluyum tanışalı 4ay oldu evlenmeyi düşünüyoruz güveniyorum ama çevrem rahat bırakmıyor yok netten oldu olmaz nası guvenirsin yok senin araban var onun için acele ediyor ya da ailemin durumunun maddi anlamda iyi olması gibi şeyler söyleyip beni demoralize ediyorlar.oysa iyi bi cocuk hatta ben savurgan biriyim o tutumlu ben neşeli o sessiz sanki birbirimizi dengeler gibi hissediyorum mutluyum da hatta evlenelim seni seviyorum dediğinde o kadar içten söylüyor ki tutulup kalıyorum. Ama geçmişte adaltilmam- ki eski konumu okuyanlar bilir biraz korkuyorum endiseleniyorum sonra insanların söylemleri rahatsız ediyor beni.bu güven sorunum nası çözülecek bilmiyorum buarada nette tanisanlara hep saçma sıkıntılı gözüyle baktım şimdi ben o haldeyim yalnız onu çok sevdim ben