Karşısına çıkmalımıyım ?

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
296
İzmir
kızlar meraba daha önceki konumda bahsettim ama pek verim alamadım bundan 4 ay önce cddi olan bi ilşkim bitti onun kaçamagı yüzünden ve o gün bugündür birbirimizi hiç görmedik beni gördügünde eminimki yine salaga dönücek karşısına çıkmak istyorm ama tesadüfmüş gibi hiç muaattap olmadan aynı ortamda bi kere beni görmesini istiyorum sizce napmalımyım fikirlerinizi bekliyorummm

bence kimseyle uğraşma boşluktan olur olmadık şeylerle uğraşır gibisin zaman bırak kimse için birşey yapma kendini dinle vakit geçir aşk meşk işlerini biraz önemseme derim,

Hiç bir şey yapmana gerek yok boş vereceksin kendine bakacaksın yalnız dikkat et kendine hızlı gitmeye başladın asıl bunun sonu sıkıntı olabilir muhtemelen öğrencisin derslerine ağırlık ver samimi bayan arkadaşların ile takıl belli bir süre.

olaya benim açımdan bakman gerek cevap verirken :) aradan 4 ay geçmiş ne boşlugu bn sadece bni görmesini ve kötü olmasını istiyormmm güzl fikirleriniizi bekliyorum bacılarımmmmm

İlişkiden beklentin ne bundan sonra? Buna karar ver.. kaçamağı affetmeye meyilli bir yaklaşımdır aynı ortamda görünmeyi düşünmek. Bence sır olup kaybolmak daha çok merak uyandırır, gizem yaratır. Yeniden başlamayı düşünmüyorsan hiç girme bu tür oyunlara. Kendini de yıpratırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…