İş bankası değil ama bakalımişbankasında yaşadım aynı durumu, 18 inde 1 ay olacak çözemediler, benimki sizinki kadar yüksek bir tutar değildi, ama inanılmaz madur oldum... kartımı kapattırdım, 3 hafta yeni kart bekledim, o sırada kartsız kaldım (başka kredi kartım yok) güya iade edecekler etmediler hala.
meblağ büyükse ödememek için başvuru yapıyorsunuz. ödemek zorunda değilsiniz yani, müşteri hizmetleri yardımcı olur o konuda.
ama umarım bankanız iş bankası değildir, beni süründürdüler çünkü, sonunda kartımı toptan kapattım, vade sonunda da hesaplarımı kapatacağım.
:)))) esimin basina geldi benim ve karti isbankasiydi ve iyi ki isbankasiydi. ( is arkadasimin yapi kredi ve 3 aydie bekliyo) neyse bize harcama mesajlari gelir gelmez 5 dk icinde karti hemen kapadik. Musteri temsilcisi inanilmaz yardimci oldu hatta. Mail adresine hemen harcama itiraz formu yolladilar ve uzerindeki numaraya fax cektik. Sonra itiraz hattini arayip teyit ettik basvurumuzun alindigini. Yasal sure 45-180 gun arasi. Bu konuda isbankasini tek gecerim cunku arastirmadan olumlu sonuc cikacak gibi olunca 20 gun icinde bize iadeyi yaptilar. Yalniz biz uc gune bir aradik bize verilen numarayi ve hizlandirdik pesini birakmadik. Bizim 5400 dolar di yapilan harcama. 20 gunde iademizi aldik.işbankasında yaşadım aynı durumu, 18 inde 1 ay olacak çözemediler, benimki sizinki kadar yüksek bir tutar değildi, ama inanılmaz madur oldum... kartımı kapattırdım, 3 hafta yeni kart bekledim, o sırada kartsız kaldım (başka kredi kartım yok) güya iade edecekler etmediler hala.
meblağ büyükse ödememek için başvuru yapıyorsunuz. ödemek zorunda değilsiniz yani, müşteri hizmetleri yardımcı olur o konuda.
ama umarım bankanız iş bankası değildir, beni süründürdüler çünkü, sonunda kartımı toptan kapattım, vade sonunda da hesaplarımı kapatacağım.
:)))) esimin basina geldi benim ve karti isbankasiydi ve iyi ki isbankasiydi. ( is arkadasimin yapi kredi ve 3 aydie bekliyo) neyse bize harcama mesajlari gelir gelmez 5 dk icinde karti hemen kapadik. Musteri temsilcisi inanilmaz yardimci oldu hatta. Mail adresine hemen harcama itiraz formu yolladilar ve uzerindeki numaraya fax cektik. Sonra itiraz hattini arayip teyit ettik basvurumuzun alindigini. Yasal sure 45-180 gun arasi. Bu konuda isbankasini tek gecerim cunku arastirmadan olumlu sonuc cikacak gibi olunca 20 gun icinde bize iadeyi yaptilar. Yalniz biz uc gune bir aradik bize verilen numarayi ve hizlandirdik pesini birakmadik. Bizim 5400 dolar di yapilan harcama. 20 gunde iademizi aldik.
Bize odememiz gerektigini yoksa kredi notumuzin duswcegini soylediler ama musteri temsilcisi isterseniz asgariyi odeyin faiz binerse onu siliyoruz zaten dedi bu durumda. Biz de oyle yaptik. Odememek gibi bir durum yok. Ama soyle ki islemin gercekten supheli olmasi lazim. Esimin yurtdisindan dondukten sonra pos cihazindan bir islem yapildigi cikti ortaya.kesin karti klonlamislardi. ( cok dikkatlidir normalde kart numarasi vs vermez kimseye) yurda dondugu tarihi vs de ekledik itiraz formuna. Ben isbankasindan maas almiyorum artik diye kartimi iptal edecektim ama artik omur boyu isbanki birakmam :)
Gercekten cok acaip. Benim ana hesabim baska bir sehirde ama kartimi istedigim yere gonderiyorlar. Bu talihsiz olayda da cok guzel yonlendirdiler. Hatta yurtdisi donuslerinde kartinizi iptal edin cok fazla oluyor bu olaylar diye akil bile verdiler. Ben de akbanktan yana inanilmaz dertliyim. İsbank kalp ben :) sans demek kiben işbankasının 15 yıllık müşterisiyim, yıllarca onlardan maaş aldım, hala bütün ödemelerimi ordan alıyordum, maalesef...
benim kartımdan harcama yapılınca bana işbankası genel müdürlükten dönüş yapıldı, kendileri aradılar yani, kartınızdan şüpheli bir harcama yapıldı hemen kayıptan kapatalım dediler, tamam dedim teşekkür ettim, kartımın gönderileceği adresi teyit ettik, 1 hafta içinde yeni kart geleceğinin sözünü aldım kapattık başladım beklemeye, sonrasında 3 haftada 2 kez kartımı yanlış adreslere gönderdiler, delirdim. çünkü aralık başında hem kasımın kart ekstresini hem aralık ayının fatura, okul ödemesi, aidat gibi normalde kartla yaptığım ödemelerini yapmak zorunda kaldığımızdan nerdeyse 5 parasız kalmıştık. 40 kere aradım, evet efendim sepet efendim şöyle haklısınız böyle bitanesiniz. neyse kısa keseyim, çıldırdım iptal edin kartı bidaha da beni aramayın dedim.
çok ciddiyim parasında değilim, sadece ben bu adamların 15 yıllık müşterisiysem,1 kere bile ödemelerimi geciktirmesiysem, sözde vip müşterileriysem ve eski iş bankası iştiraki çalışanıysam ve benim kartım 2 defa yanlış (hayatımda hiç bulunmadığım, alakasız) adreslere gönderiliyorsa ben bu bankanın ciddiyetinden şüphe ederim.
Müşteri hizmetlerini arayıp kartı kapattım yarında bankaya gideceğim ama alışveriş yapılan yerlere ulaşamadım hep yurt dışı firmalarıBenim başıma geldi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dan-bilgim-olmadan-alisveris-yapilmis.942730/
Bu ay da eşimin başın geldi, hem bankayı aradı hem alışveriş yapılan yerleri arayıp ben yapmadım diye itiraz etti. 3 gün içinde iptal edildi o alışverişler.
Baya inatlaştılar benile eminmisiniz çalındığına diyeNeden o kadar zor kapandi musteri temsilcisi bile calintiya tikladinizmi aninda cikiyor.
Yapilan islemlere itiraz icin subeye gidip form dolduruyorsunuz 1 ay icerisinde paraniz yatiyor.
Gercekten cok acaip. Benim ana hesabim baska bir sehirde ama kartimi istedigim yere gonderiyorlar. Bu talihsiz olayda da cok guzel yonlendirdiler. Hatta yurtdisi donuslerinde kartinizi iptal edin cok fazla oluyor bu olaylar diye akil bile verdiler. Ben de akbanktan yana inanilmaz dertliyim. İsbank kalp ben :) sans demek ki
Dün akşam yapılmış tüm harcamalarGeçmiş olsun .
Neden 1001 zorlukla kapattırdınız bunu bende merak ettim :)
Birde yapılan harcamaların üstünden ne kadar zaman geçmiş .
Sadece bankayla değil polisle de işi halledebilirsiniz bence .
Çalınan bilgiler neler acaba
Karakoladamı gideyim koalinaBu arada duç duyurusunda bulunulmadıkça banka bunların peşine düşmüyor.
Şimdi bankaya dilekçe vermek, faxlamak sadece para iadesini sağlıyor. 1 aya kadar soeun çözülüyor ama gidip suç duyurusunda bulunulmazsa bunların yaptıkları yanlarına kalıyor. Dava açılmayınca banka peşine düşmüyormuş.Karakoladamı gideyim koalina
Baya uğraştıracak bu süreç sanırım
Zaten okul iş ev üçgeninde sıkıştım
Haklısın eşimlede konuştukda suç duyurusundada bulunacağızŞimdi bankaya dilekçe vermek, faxlamak sadece para iadesini sağlıyor. 1 aya kadar soeun çözülüyor ama gidip suç duyurusunda bulunulmazsa bunların yaptıkları yanlarına kalıyor. Dava açılmayınca banka peşine düşmüyormuş.
Aslında bankaya da dava açmak lazım bu kadar kolay kopyalanabiliyorsa bu bilgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?