kart borcu avukata gidiyor

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar kardesim ücretli ögretmen atanamadı hala bunda kredi kartı vardı ama aydan aya ödüyo diye biliyoduk soylemez böyle seyleri neyse bu kart 9 bin tl harcamıs bi ay ödemis bi ay ödememis
asgariyi ödemis falan bugun bana diyo abla avukata vericez demis banka bu işler nasıl hallediliyo avukat kac para alıyo taksitlendiriyomu nasıl isliyo daha önce basına gelen varsa yazsın

babam duysa delircek kardesim asla demez bana para ver diye annem zaten susan cins bide babam sen ücretli ögretmensin ne harcadın dicek diye carlıcak falna kardesim söylemicem avukat taksitlendirsin diyo cunku aylık asgarisi bile böyle 1200 falan mış

Benim avukata gitmişti, babam borcumun tamamını bankaya ödedi, anlaştı. Ama bir o kadar da avukata ödedik. Avukatlık olması için yapılandırma fırsatlarını kaçırmış olması lazım, son çare olarak yapıyorlar onu. Ben büyük bir salaklık yapıp 1 yıl kadar kartımın asgarisini dahi yatırmamıştım. 500 liralık borcumu faizle ve avukat parasıyla boşu boşuna 1200 kadar ödemiştik.

Benim avukata gitmişti, babam borcumun tamamını bankaya ödedi, anlaştı. Ama bir o kadar da avukata ödedik. Avukatlık olması için yapılandırma fırsatlarını kaçırmış olması lazım, son çare olarak yapıyorlar onu. Ben büyük bir salaklık yapıp 1 yıl kadar kartımın asgarisini dahi yatırmamıştım. 500 liralık borcumu faizle ve avukat parasıyla boşu boşuna 1200 kadar ödemiştik.
ya banka kredi kartını yapılandırma yapmıyomus yapsa zaten oda yaptırcak ille aylık 1200 ödemen lazım demiş avukat yapılandırıyomu peki

Banka nasil verir geliri dusuk birine bu kadar limitli kart.Ben bunu anlamiyorum.Olan aileye olucak sinir,stres,uzuntu.Kardesin de sorumsuzun tekiymis.Ben de ogretmenim asla o kadar harcama yapmam,yapamam.
ya zaten asgari ücret maası 4 500 vermislerdi oda dedi ceyize falan kullanırım dursun heralde ilk aylar düzenli ödedi diye 9000 tl yapmıslar limitini

Yapılandırma yapmıstır banka o onları da ödememistir.
Avukata gitmeden cözmeye calısın.
Yoksa kafadan 3-4 bin faiz gelir ana paraya😔
Avukata gitse bile en fazla 3 taksit yapar avukat.
Oyle 10 a flan bölmex🤷🏻‍♀️😕

Yapılandırmada bile acayip faiz koyuyorlar😔
Avukat ücreti flan siser
Babanıza acın konuyu bence🤷🏻‍♀️
peki kart borcunu ne kadar ödemeyince avuata gidiyo simdi internetten baktım 90 gun diyor sizinde öylemi oldu eger 90 gun süre varsa iyi toparlamaya calısırız en azından

kızlar kardesim ücretli ögretmen atanamadı hala bunda kredi kartı vardı ama aydan aya ödüyo diye biliyoduk soylemez böyle seyleri neyse bu kart 9 bin tl harcamıs bi ay ödemis bi ay ödememis
asgariyi ödemis falan bugun bana diyo abla avukata vericez demis banka bu işler nasıl hallediliyo avukat kac para alıyo taksitlendiriyomu nasıl isliyo daha önce basına gelen varsa yazsın

babam duysa delircek kardesim asla demez bana para ver diye annem zaten susan cins bide babam sen ücretli ögretmensin ne harcadın dicek diye carlıcak falna kardesim söylemicem avukat taksitlendirsin diyo cunku aylık asgarisi bile böyle 1200 falan mış
Avukata gidince iki katını ödemişliğim var unuttuğum bir adet taksitin. Numaramı değiştirdim ulaşamamışlar. Ben de unuttum. 300 oldu 600 küsür. Belki daha fazlaydı 850 gibi sanki.. avukat masrafı senet varsa adliyede tutuluyor kasa masrafı vs.

ya banka kredi kartını yapılandırma yapmıyomus yapsa zaten oda yaptırcak ille aylık 1200 ödemen lazım demiş avukat yapılandırıyomu peki
Benim iki ayrı bankada kredi kartı borcum vardı 3 taksit gecince banka yapılandırma için kendisi arıyor 4 kerede yapılandırma hakkınız oluyor son çare avukata devrediliyor avukat peşin istiyor kredi kartını taksitlendirmiyor ikametgah adresi farkli evdeyse 2 yıl sabretsin ihbarnameleri saklasın fona devredilince taksitli öder

avukatlık olmayın derim çok sıkıntı oluyor.

Benim iki ayrı bankada kredi kartı borcum vardı 3 taksit gecince banka yapılandırma için kendisi arıyor 4 kerede yapılandırma hakkınız oluyor son çare avukata devrediliyor avukat peşin istiyor kredi kartını taksitlendirmiyor ikametgah adresi farkli evdeyse 2 yıl sabretsin ihbarnameleri saklasın fona devredilince taksitli öder
daha avukata gitmedi zaten banka diyomus avukata vericez diye 20 gun gecimis simdilik kredi kartı borcu netten baktım 90 gun sonra banka icraya yada avukata veriyolarmıs diye eger kesin 90 gun se en azından bulururz bi sekılde süre uzun baya

daha avukata gitmedi zaten banka diyomus avukata vericez diye 20 gun gecimis simdilik kredi kartı borcu netten baktım 90 gun sonra banka icraya yada avukata veriyolarmıs diye eger kesin 90 gun se en azından bulururz bi sekılde süre uzun baya
Yapılandırma yaptırsın öbür aydan taksitle baslatırlar sizde taksitli ödersiniz oldu ki yine taksit gecikti 20 gün tekrar yapılandırma isteyin tamam üstüne çok faiz koyuyorlar ama en azından minimum aylık 400 TL ödersin aylık eline fazla para gecince fazla dan karta yatırsın

Kart kapatıldı mı?
Avukata gitti mi?
Kardeşinize söyleyin henüz kartı kapatılmadıysa ve avukata verilmediyse merkezi arayıp kart borcunu yapılandırmaya talep etsin. Ben 2 yıl önce 4bin kadar borcumu 12 ayda ödedim.

Bankaya gidip yapılandırabilir veye ertelebikir. Ücretli öğretmen maaşı 1800 ekstra gideri yoksa rahatça öder

Tamam arasın bankayı söylesin. Yapılandırmak istiyorum kredi kartımı desin. Onlar hallederler.

Back
X