kartal avicenna umut hastanesi

Besaraz

B: 76 ♡ G: ? ♡H:65
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
236
556
33
Merhaba kizlar ilk sonucumu göstermek ici sansa umut hastanesine gittim doktor fatih Birol`a. Cok memnun kaldim doktordan cok kibar ve sakin bi doktor aranizda bu dktora giden dogumunu onda yapan varmi? Unut hastanesinde dogum yapıp memnun kalan kalmayan varsa yorumlarinizi beklerim bu arada suanki dogum fiyatları hakkinda bilgisi olan varmi ?

Umut hastanesinde doğum yaptım memnun kaldım ben fatih bey de çok sakin efendi bir de insan . Fiyat olarak da pahali değil

Fatih Birol harika bir doktordur. Tavsiye derim.
Merhaba canim bende Fatih beye yeni basladim gercekten cok sakin ve guzel ilgileniyor umut hast. seyma hanimla ilgili bir sey duydum da normal dogum mesai saatleri disinda olursa gelmiyormus acaba fatih bey dede ayni sorun var mi senin bilgin var mi

Merhaba canim bende Fatih beye yeni basladim gercekten cok sakin ve guzel ilgileniyor umut hast. seyma hanimla ilgili bir sey duydum da normal dogum mesai saatleri disinda olursa gelmiyormus acaba fatih bey dede ayni sorun var mi senin bilgin var mi

Cevabım baya gec oldu.suan ama.yazaym dedm.yinede :KK51: ben dogumumu fatih beyde yaptim 9.5 ay oldu cok harika.bir dr. :KK15: Mesai saatleri disinda geliyor dogum olursa.

Cevabım baya gec oldu.suan ama.yazaym dedm.yinede :KK51: ben dogumumu fatih beyde yaptim 9.5 ay oldu cok harika.bir dr. :KK15: Mesai saatleri disinda geliyor dogum olursa.
Bende 21 gun once dogum yaptim canim ama fatih beyde yapmak nasip olmadi bayram oldugu icin seyma hanim nobetciydi o girdi ondanda cok memnun kaldim

canım merhaba bende fatıh beyın hastasıyım dogumunu normalmı yaptın benı bılgılendırısen sevınırım sunı sancı verdıler mı??

canım merhaba bende fatıh beyın hastasıyım dogumunu normalmı yaptın benı bılgılendırısen sevınırım sunı sancı verdıler mı??

Merhaba canim sezeryan oldm ben normal diyordu aslinda fatih bey ama bebis 4kiloyu gecince sezeryan oldum. Normal dogumi öneriyorama öncelikle hersey bebege bagli sonuçta riske atmak istemedik

Bende 21 gun once dogum yaptim canim ama fatih beyde yapmak nasip olmadi bayram oldugu icin seyma hanim nobetciydi o girdi ondanda cok memnun kaldim

Hayirli olsn canm. Kismet oleymis canm ozamansa. Ben fatih beyi tek geçerim hayatimda onun kadr sakin iyi bir dr.a rastlamadim:confused:

Merhaba canim sezeryan oldm ben normal diyordu aslinda fatih bey ama bebis 4kiloyu gecince sezeryan oldum. Normal dogumi öneriyorama öncelikle hersey bebege bagli sonuçta riske atmak istemedik
Masallah bebisine cok tesekkur ederim cevap için allah sanada bebeginede bir omur saglik versin insallah:)

Back
X