Kartal dragos vera hastanesi yeliz hanım

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
Vera hastanesinde doğum yapan var mı arkadaşlar

Bende yeliz hanima gidiyorum 23 haftaligiz su ana kadar gayet memnunum dogum konusunda yeluz hanim ve hastane nasil acikcasi bende cok merak ediyorum tecrube etmis birilerinden yorum almak cok iyi olcak

Bende yeliz hanima gidiyorum 23 haftaligiz su ana kadar gayet memnunum dogum konusunda yeluz hanim ve hastane nasil acikcasi bende cok merak ediyorum tecrube etmis birilerinden yorum almak cok iyi olcak
Aa bende 23. Haftadayim gecen hafta vera da ayrintili ultrason yaptirdim ama pek begenmedim bu ayki kontrolde ona gidecektim nasip olmadı dün hastanede değilmiş p.tesiyi bekleyemedim eski doktoruma gittim muayeneleri nasıl geçiyor ilgileniyor mu ultrasonu nasıl ayrıntılı anlatıyor mu

Ayrintili ultrasonu radyoloji uzmani yapmisti uzman denirse tabi 5dk da bakti bitirdi tartisarak gozyaslari icinde ciktim bashekimle konustum memnuniyetsizligimi anlattim aglayarak ucret iadesi istedim sagolsun dinledi iade edildi ucretim ve delta hospitalda hakan beye yaptirdim ayrintiliyi cok da ilgilendi :) yeliz hanim muayenelerde cok tatli ilgili sagolsun ne sorsan anlatiyo bebegi seviyo guluyo ayrica ultrason cihazi renkli yani her muayene de renkli goruyoruz oglumuzu tavsiye ederim canim

Ayrintili ultrasonu radyoloji uzmani yapmisti uzman denirse tabi 5dk da bakti bitirdi tartisarak gozyaslari icinde ciktim bashekimle konustum memnuniyetsizligimi anlattim aglayarak ucret iadesi istedim sagolsun dinledi iade edildi ucretim ve delta hospitalda hakan beye yaptirdim ayrintiliyi cok da ilgilendi :) yeliz hanim muayenelerde cok tatli ilgili sagolsun ne sorsan anlatiyo bebegi seviyo guluyo ayrica ultrason cihazi renkli yani her muayene de renkli goruyoruz oglumuzu tavsiye ederim canim
Yaa keşke bende başhekimle konuşsaydım çok iyi yapmışsın valla benim ayrıntılıda plasentada kanama goruldu onun derdine dustum cok fazla uzerinde duramadim kızıma hamileyken delta da yaptırmıştım daha iyiydi ben umut hastanesine gidiyorum ama sanki yeterince ilgilenmiyor gibigeliyor o yuzden yeliz hanımı da tanımak istiyorum bir dahaki kontrolde kesin gidicem bakalım ben bi ayrıntılıda renkli gördüm :)

Senin ikinci bebis yani masallah :) Allah yardimcin olsun insallah duzelir en kisa zamanda saglicakla alirsin kucagina... bnde bu forumda bi iki konuda yeliz hanimin adini gormustum sansimi denedim sukur su ana kadar sikinti yasamadik disarda devlette yaptirdigin tahlil test herseye bakiyo zorlamiyo su yapilacak bu yapilacak diye ama dogumla ilgili cok yorum bulamadim sezeryan yanlisi mi normal dogum da tavri nasil hic bilmiyorum

Senin ikinci bebis yani masallah :) Allah yardimcin olsun insallah duzelir en kisa zamanda saglicakla alirsin kucagina... bnde bu forumda bi iki konuda yeliz hanimin adini gormustum sansimi denedim sukur su ana kadar sikinti yasamadik disarda devlette yaptirdigin tahlil test herseye bakiyo zorlamiyo su yapilacak bu yapilacak diye ama dogumla ilgili cok yorum bulamadim sezeryan yanlisi mi normal dogum da tavri nasil hic bilmiyorum
Sağol canim Allah razı olsun inşallah sende sağlıkla kavusursun oğlusuna normal doğum yapanlar da vardı birkaç yorumda gördüm dün Facebookta vera hastanesinin sayfasinda bir yorum okudum baya kotulemisler yeliz hanımı gece aramislar ulasamamislar ilgilenmemis vs ilk kez öyle bir yoruma rastladım illaki memnun olmayan da vardır herkes memnun kalacak diye bir şey yok benim ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak senin içinde hangisi hayırlısıyla o olsun inşallah

Sagol canim insallah.. soyledigin yorumu okudum simdi dedigin gibi memnun olan da var olmayan da bunlari okuyunca da akli karisiyo insanin hakkimizda hayirlisi olsun bizden baska kimse yok galiba vera ya giden :-)

Sagol canim insallah.. soyledigin yorumu okudum simdi dedigin gibi memnun olan da var olmayan da bunlari okuyunca da akli karisiyo insanin hakkimizda hayirlisi olsun bizden baska kimse yok galiba vera ya giden :-)
Yani ister istemez karışıyor ama olumlu yorumlar çoğunlukta ya aslında facete orada doğum yapan çok ama buraya kimse takılmıyor herhalde :)

Yani ister istemez karışıyor ama olumlu yorumlar çoğunlukta ya aslında facete orada doğum yapan çok ama buraya kimse takılmıyor herhalde :)
aynen canim takibe devam farkli yorumlar ya da canli dinledigim hikayeler olursa burda paylasirim sen de biseyler duyarsan yaz lutfen cok sevinirim :-)

Ben yaptım dogumumu yakın zamanda herşeyin yolunda gideceğine inanarak at gözlüğü mü takip koştum oraya ama çok yetersiz bir hastaneymis sapa sağlam bebegime geç mudahele edildiginden bebeğim öldü bende ölümlerden döndüm kesinlikle tavsiye etmiyorum

Bu arada yeliz hanımın tek cezbedici yani ultrasanonunun renkliye çevriliyor olması evet bebekleri severek giriyor odaya herşeye cevap veriyor ama birçok cevabı farklı bi soru sorulduğunda ben bilmiyorum duymadım yada kaçamak başka cevaplardan olabiliyor abartildigi gibi bir Dr degil bende çok övgüyle gittim. Ama çok pismanim ve sizlere değil bebek odaklı sizde önemlisiniz bence

Canim su an ne diyecegimi bilemedim.cok cok üzüldüm rabbim cennetinde bulustursun oglunla seni normal doğum muydu dogum esnasinda mi sıkıntı oldu önceden belli bi sorun yoktu dimi yanlis anlamadiysam

Bu arada yeliz hanımın tek cezbedici yani ultrasanonunun renkliye çevriliyor olması evet bebekleri severek giriyor odaya herşeye cevap veriyor ama birçok cevabı farklı bi soru sorulduğunda ben bilmiyorum duymadım yada kaçamak başka cevaplardan olabiliyor abartildigi gibi bir Dr degil bende çok övgüyle gittim. Ama çok pismanim ve sizlere değil bebek odaklı sizde önemlisiniz bence
Basın sağolsun allah sabır ve dayanma gücü versin canım yaşadıkların hiç kolay şeyler değil vakit ayırıp yorum yazdığın için çok teşekkür ederim

Canim su an ne diyecegimi bilemedim.cok cok üzüldüm rabbim cennetinde bulustursun oglunla seni normal doğum muydu dogum esnasinda mi sıkıntı oldu önceden belli bi sorun yoktu dimi yanlis anlamadiysam
Drun söylemesine göre bir sorun yoktu ama bence vardı son bir ay da oluşan bir agrim ve karında çatlama kesintisi dışında bir kaşıntı vardı bunu söylediğimde sadece nstyle gecistirildim. Dr birşey yok demisse yoktur dedik bizde doğal karşıladik ama herşeyin bir sebebi vardır doğum normaldi aksilik oldu sezaryana alinmam gerekti ekip yoktu toplanması zaman kaybı ve kötü sonuçlar:(

Benden doğum yapacaklara tavsiye
1. Dr un sevecen olması değil sadece herşeye net cevap verebiliyor mu bilmiyorsa araştırıp size donerim diyebiliyormu sadece bebek değil sizinle de sikayetlerinizi en ayrıntılı şekilde dinleyip bi çözüm bulabiliyor mu. Her aradığınızda acil durumda ulaşabiliyorsunuz
2. Hastanenin yetişkin ve yeni doğan 3. Duzey yoğun bakımı var mı (bu hastanede degil 3. duzey 2. duzey bile yok)
3. Dogumhanelerini girin gezin(bu hastanenin dogumhanesi sanki 20 yıl öncesinden kalma hiç hijyenik bulamadım doğum deyip geçmeyin sonuçta mikrop kapma olasılığının en yüksek olunduğu zamanlar camda sineklik var rezalet durumda bide havalandırma denen hiçbirşey yok ben doğuma alındığında hava gelsin diye cam açıldı karşı bina görünüyordu herhalde orada olanlarda bizi görüyordur.bebek doğunca konulacak olan kap gibi bisey var oda hijyenik gelmedi bana)
3. Evet odalar önemli mi önemli özellikle sütun gelmesi için ilik duş almak çok daha önemli(bu hastanede duş alma yeri var ama akan su yok ,tuvalet var ama sifonlar habire bozulur,yatak çarşafları yırtık pırtık yatarken ayak takılıyor)
4. Bebek hemşireleri önemli çünkü bebek doğunca onlarla muhatapsiniz.(bebeğim hastane yetersizliğinden başka hastaneye sevk edildi ve oradan bebegimin kurtulmasini umarak anne sütü istendi. Sağma makinesini istediğimizde geç geliyordu yada zorla gidip aliyorduk.bir hemşire vardı halen girtlaklayasim var ağzında çak çak cikletle getirdik işte burası büyük hastane değil gibi uygulamasıyla karsilastik. Bazen bize gicikligina mi bilmiyorum steril olmasi gereken biberon pis geldi ve biz tekrar götürüp zorla steril ettirdik)
5.E beler

Cok haklisin canim cok aci bi tecrube olmus hepsini tek tek degerlendirmek gerekiyo ama anlayamiyo insan

Back
X