• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartal eğitim araştırma

Kartal eğitim araştırma hastanesinde tüp bebek tedavisi gören varmı acaba ?
Merhaba. Bende kartal lütfi kırdar hakkında konu açmıştım ama elle tutulur bir cevap bulamamıştım. Konunuza çok sevindim. En azından bilgi alışverişi yapabileceğiz.
Ben aşılama sürecimi bitirmek üzereyim. Tüp bebek içinde raporu buradan çıkartmayı düşünüyorum. Perşembe günü aşılamam neticelenecek. Ondan sonrasında evrak toplama faslına geçeceğim.
Siz direk burada tüp bebeği yaptırmayı düşünüyor musunuz yoksa raporu alıp başka bir merkezi mi tercih edeceksiniz?

Marmara'da bir türlü tedaviye baslayamadim burda başlanır insallahben daha buraya yeni basvurdum evrakların hepsi tamam süreç nasıl ilerliyor anlatirmisiniz

Merhaba. Bende kartal lütfi kırdar hakkında konu açmıştım ama elle tutulur bir cevap bulamamıştım. Konunuza çok sevindim. En azından bilgi alışverişi yapabileceğiz.
Ben aşılama sürecimi bitirmek üzereyim. Tüp bebek içinde raporu buradan çıkartmayı düşünüyorum. Perşembe günü aşılamam neticelenecek. Ondan sonrasında evrak toplama faslına geçeceğim.
Siz direk burada tüp bebeği yaptırmayı düşünüyor musunuz yoksa raporu alıp başka bir merkezi mi tercih edeceksiniz?
Rapor almak istediğim üniversite araştırma hastanesi burda olmayacaksa tüp bebek vermem dedi bana doktorla görüşmedim daha ama hastane öyle dedi ben doktorla görüşürken acaba burda olacak diye mi söylicem rapor cıkması için. Vermem diyorlar dıs merkezde olursa napıcaz siz naptınız?

Rapor almak istediğim üniversite araştırma hastanesi burda olmayacaksa tüp bebek vermem dedi bana doktorla görüşmedim daha ama hastane öyle dedi ben doktorla görüşürken acaba burda olacak diye mi söylicem rapor cıkması için. Vermem diyorlar dıs merkezde olursa napıcaz siz naptınız?
Böyle bir hakları yok aslında neyine karsı çıkıyorlar anlamıyorum.
Ben henüz baslamadım tedaviye.
Devlette mi özelde mi yaptırmalıyım ona da karar veremedim.
Ben aşılama yaptırırken bile özelde doktor araştırıyordum fakat cok övülen merkezlerinde doktorlarında olumsuz yorumlarına denk geldiğim için kararsız kaldım, o kadar para verip pişman olmak istemiyorum.
Sizin gittiğiniz hastane hangisiydi?

Yasak dedi tüp bebek hemsiresi ve danışman kız ben mersin üniv. araştırma hastanesine gittim ama rapor alacam diye gittim aslında tüp bebek yaptıracağım merkez bahçeci. Hemsirede bana olmaz yapmıyoruz siZe rapor verirsek burda yapacağız prosedür böyle dedi ama doktor yasal dayanak bulurda verirse bilemem konusun dedi. Yani kısaca doktorun inisiyatifine bağlı ama yasal değil bu dedi. Bende herkes alıyor ilk defa duydum burda rapor aldığım için burda yaptırmak zorunda olduğumu dedim aa olur mu dedi yanlıs biliyosun dedi. Napacağımı bilemiyorum suanda bahçeci 5bintl düşer eğer rapor alabilirsen dedi. 5bin çok iyi bi para.

Merhaba konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum kartal’da ya da pendikte araştırma hastanelerinde sperm testi yapılıyor mu ?

TC
Tedaviye ilk defa mı başlıyorsunuz? Yoksa baska hastanede aşılama vs yaptırdınız mı
Marmara araştırma da bir türlü baslayamamistim 2 hastane seçeneğim vardı bende Kartal'da ameliyat olduğum ve başarılı geçtiği için onlara tekrardan güveniyorum oraya geçtim aşılama tüp bebek ilk olacak orda

Back
X