- 24 Ocak 2023
- 22
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi tacszprensesss
Kartal eğitim araştırma hastanesinde tüp bebek tedavisi gören varmı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Bende kartal lütfi kırdar hakkında konu açmıştım ama elle tutulur bir cevap bulamamıştım. Konunuza çok sevindim. En azından bilgi alışverişi yapabileceğiz.Kartal eğitim araştırma hastanesinde tüp bebek tedavisi gören varmı acaba ?
Tedaviye ilk defa mı başlıyorsunuz? Yoksa baska hastanede aşılama vs yaptırdınız mıMarmara'da bir türlü tedaviye baslayamadim burda başlanır insallahben daha buraya yeni basvurdum evrakların hepsi tamam süreç nasıl ilerliyor anlatirmisiniz
Rapor almak istediğim üniversite araştırma hastanesi burda olmayacaksa tüp bebek vermem dedi bana doktorla görüşmedim daha ama hastane öyle dedi ben doktorla görüşürken acaba burda olacak diye mi söylicem rapor cıkması için. Vermem diyorlar dıs merkezde olursa napıcaz siz naptınız?Merhaba. Bende kartal lütfi kırdar hakkında konu açmıştım ama elle tutulur bir cevap bulamamıştım. Konunuza çok sevindim. En azından bilgi alışverişi yapabileceğiz.
Ben aşılama sürecimi bitirmek üzereyim. Tüp bebek içinde raporu buradan çıkartmayı düşünüyorum. Perşembe günü aşılamam neticelenecek. Ondan sonrasında evrak toplama faslına geçeceğim.
Siz direk burada tüp bebeği yaptırmayı düşünüyor musunuz yoksa raporu alıp başka bir merkezi mi tercih edeceksiniz?
Böyle bir hakları yok aslında neyine karsı çıkıyorlar anlamıyorum.Rapor almak istediğim üniversite araştırma hastanesi burda olmayacaksa tüp bebek vermem dedi bana doktorla görüşmedim daha ama hastane öyle dedi ben doktorla görüşürken acaba burda olacak diye mi söylicem rapor cıkması için. Vermem diyorlar dıs merkezde olursa napıcaz siz naptınız?
Marmara araştırma da bir türlü baslayamamistim 2 hastane seçeneğim vardı bende Kartal'da ameliyat olduğum ve başarılı geçtiği için onlara tekrardan güveniyorum oraya geçtim aşılama tüp bebek ilk olacak ordaTedaviye ilk defa mı başlıyorsunuz? Yoksa baska hastanede aşılama vs yaptırdınız mı
EvetMerhaba konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum kartal’da ya da pendikte araştırma hastanelerinde sperm testi yapılıyor mu ?
EvetMerhaba konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum kartal’da ya da pendikte araştırma hastanelerinde sperm testi yapılıyor mu ?
Merhaba ne yaptınız acaba ?TC
Marmara araştırma da bir türlü baslayamamistim 2 hastane seçeneğim vardı bende Kartal'da ameliyat olduğum ve başarılı geçtiği için onlara tekrardan güveniyorum oraya geçtim aşılama tüp bebek ilk olacak orda