Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu hastanede aşılama yapan var mı şartları nedir
Ben bir buçuk yıllık evliyim en son bir yıl önce kürtajim oldu bir daha hamile kalamadim
Gitsem yaparlar mı
Ben bir buçuk yıllık evliyim en son bir yıl önce kürtajim oldu bir daha hamile kalamadim
Gitsem yaparlar mı
Merhaba. Hastahaneyi bilmiyorum aşılama olan konulari takip ediyorum sadece ama yaparlar neden yapmasinlar ki birkac test vereceksiniz esiniz ve siz . Bende 2 yillik evliyim hic olmaddi bizde de insallah bu ay asilama yaptiracagim.
Gitsem yaparlar mı
Merhaba ben 3 defa aşılama yaptırdım orda önce testlerinizi istiyorlar ona göre karar veriyorlar amh değeriniz düşükse direk yıla bakmadan tüp bebek bile yapıyorlar bizde bu ay 3 yılımız doldu tüp bebege başlıcaz
Merhaba ben 3 defa aşılama yaptırdım orda önce testlerinizi istiyorlar ona göre karar veriyorlar amh değeriniz düşükse direk yıla bakmadan tüp bebek bile yapıyorlar bizde bu ay 3 yılımız doldu tüp bebege başlıcaz
Merhaba. Hastahaneyi bilmiyorum aşılama olan konulari takip ediyorum sadece ama yaparlar neden yapmasinlar ki birkac test vereceksiniz esiniz ve siz . Bende 2 yillik evliyim hic olmaddi bizde de insallah bu ay asilama yaptiracagim.
Gitsem yaparlar mı
3 yıl evli olmak, 40 yaşını aşmamak, 1 yıldır denemek, sen veya eşinin sgk da bilmem kaç prim yılını doldurmuş olman gerekiyor meme usg, çeşitli kan testleri, sprem testi, rahimdeki tüplerin filmi gibi şeyler istiyorlardı. Bende ocakta başladım 2 aşılama oldum 2 ay ara verdim reglim bayrama vs denk gelmezse tüp bebeğe başlayacağım