Kartal umut hastanesi..

gamsem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
633
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar..dogumuma 2 hafta kala malesef dr degişmek zorunda kaldım..
annemlere yakın olan umut hastanesine gittim bgn kartal da ..fatih birol bey vardı..hastaneye yeni başlamıs..ilk görüşme için çok memnun kaldım..ama hastane için pek bi fikrim yok..bilgisi olanlar acil yazarlar mı ben dogurmadan:)))

bende umut hastanesine gidiyorum.ama doktorum birsen hanım.çok iyi biri fakat çok hızlı ilgilenmek zorunda kalıyo.çok yoğun oluyor.eğer bu taraflarda başka bir hastane tavsiye eden olursa sevinirim.

bende umut hastanesine gidiyorum.ama doktorum birsen hanım.çok iyi biri fakat çok hızlı ilgilenmek zorunda kalıyo.çok yoğun oluyor.eğer bu taraflarda başka bir hastane tavsiye eden olursa sevinirim.

O Dr çok yogun Olduğunu B'nde duymuştum hastanede dogum yapan birileri yok mü acep??

O Dr çok yogun Olduğunu B'nde duymuştum hastanede dogum yapan birileri yok mü acep??

benim tanıdığım birkaç kişi var fakat onlarda nedense sezeryan olmuşlar.ben normal doğum istiyorum.bazısı diyorki doğumdan sonra pek fazla ilgilenmiyorlar.

Sezeryan olması Dr la iLgili bı durum sanırım arkadasım bnm Dr Fatih bey çok ilgili ve nazik ama hastaneyi bilmiyorum iste senin yakınların memnun değiller mı??

şuan tanıdığım 4-5 kişi buraya gidiyor. fakat doğum yapanlardan kimisi iyi kimisi kötü diyor.kimisi zorla sezeryan yapıldı diyor kimisi doğumdan sonra ilgilenmiyorlar diyor. sadece 1 kişiden iyi orası diye duydum.muallaktayım açıkçası çok fena

arkadasım annemler oraya cok yakınlar..kız kardesim adetlerini çok agır geciriyor biz her ay oradayız gibi bişey..şimdi hastane ismi filan degişti..yönetim de sanırım degişti..arkadaşlarının dogum yaptıkları yıl önemli o yüzden..2009 yılı kimse memnun degil mesela..ama ne bilim ya en iyisi evde mi dogursak napsak:))

ablam o doktorda doğum yaptı ve çok memnun kaldı
çok ilgili bir doktor.
hastanedende memnun kaldı
zaten topu topu bi gece kalıcaksın

oooh beeee..ay arkadasım nasıl içimi rahatlattın ya ALLAH razı olsun senden..
peki normal mi oldu??dr.un bu yöndeki tutumu nasıl?ne zaman yaptı? ay ne çok soru sordum :))

ablamın daha öncekiler sezaryendi.
o yuzden normal doğum söz konusu olmadı.
o konuda bilemicem.

Bnde Fatih beye gidiorum. Dediğin gibi çok tatlı dilli bir doktor sorularada sıkılmadan cvp verior. Fakat ben çalıştığım için genelde akşamları nöbetçi olduu saatlerde gidiorum. nezaman gitsem doğumda oluor:) Hatta bir seferinde gittigimde 2 doğum aynı anda gelmiş sezeryan ve normal. Dr. op. olduu için tabiki kesip biçmede uzman sezeyanda çok ii olduu sölenior ama normal doğumada girdiini ogün kendi söledi.(bnde normal doğum istediğim için rahatım) nitekim zeynep kamil'de başhekimlik yapmş birisi bana güven veren bir doktor hatta eşimin akrabasıda 4 haftalık hamile oldnu örendi oda bnm tavsiemle fatih beye gidior ve memnun.

Merhaba Hanımlar, benim doktorum da Fatih Bey ama kanımca yeni başlamadı.Ben 2010 temmuz dan bu yana gidiyorum ki ondan öncede adı listede yazıyordu. Çok çok iyi bir doktor.Anlayışlı,nazik,sizi dinler,bıkmadan cevap verır.HAdi sen git sıradaki hastam gelsin olayı yoktur hatta akşam nöbette oldugu zaman denk gelırse daha da rahat edersiniz.

Back
X