Kartından Dolandirilan Varsa Lütfen Yardim Edin

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Az once sevgilimle konustuk kartimdan internet uzerinden harcama yapilmis dedi yeni farketmis cok üzüldük karti kapattirmis hemen sikayet icin mail aticak ama basina gelen varmi bulunur mu kisi giden paralar gelir mi geri baska yapilcak bir sey varmi .s

Biz hem de 2 kere hemen bankayi arayip karti iptal etmeniz isabetli olmus ozellikle hangi sitelerden alisveris yapildiginj kontrol edip o siteyi arayip ordaki harcamalarida iptal ettirin iki kere ikibinin uzerinde harcama yapilmis biz uyurken hemde. Ama sıkıntimyapma tatlim banka 15 gun icinde parayi iade ediyor sıkınti olmaz insallah

Biz hem de 2 kere hemen bankayi arayip karti iptal etmeniz isabetli olmus ozellikle hangi sitelerden alisveris yapildiginj kontrol edip o siteyi arayip ordaki harcamalarida iptal ettirin iki kere ikibinin uzerinde harcama yapilmis biz uyurken hemde. Ama sıkıntimyapma tatlim banka 15 gun icinde parayi iade ediyor sıkınti olmaz insallah

Bizimde oyle iptal ettirmis karti pazartesi bankaya dilekce vericek insallah duzelir Teşekkürler

Bizimde oyle iptal ettirmis karti pazartesi bankaya dilekce vericek insallgosterirlrir Teşekkürler
Duzelir kuzum coook gecmis olsun biz artik internet alisverisleri icin sanal limit uygulamasina gectik bankayla konusun yol gosterirler ama banka paranizi yatirir mağdur olmazsiniz

nasıl yapmışlar merak ettim. ayrıca alışveriş yapacağın zaman şifre falan soruyor.
nasıl anlamış peki?

kredi kartı değilde atm kartından 2 kere başımıza geldi.. ödüyor banka parayı merak etmeyin..

nasıl yapmışlar merak ettim. ayrıca alışveriş yapacağın zaman şifre falan soruyor.
nasıl anlamış peki?

Bir tane eğlence sitesinden olmus sadece ben ve kendisi bilir sifreyi bilgileri bizde anlamadik telefondaki banka uyugulamasina bakmis oylelikle görmüş sifresiz hesap nosu son kullanm tarihi gibi bilgilerle yapildi sanirsam

bankaya hemen haber vermek gerekiyor. O zaman banka zararın bir kısmını karşılıyor ancak bankaya hemen haber verilmezse banka maddi zarara karışmıyor diye okudum, kart sözleşmesinde ;)

Back
X