• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaş Alan Erkek

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
Kaş alan erkek mi olur ya :KK12:Hoşlandığım kişi kaşlarını aldırıyormuş hemde bariz bir şekilde. Şekilli şekilli :mad: üstüne üstelik bir şey söyleyeceği zaman kendi değilde arkadaşlarına söylettiriyor. Aklıma hakkında kötü kötü şeyler geliyor nasıl birine denk geldim be acaba diye . Erkek ırkından soğuyasım geldi ya gel diyeceğim birlikte ağdaya da gidelim

Kaş alan erkek mi olur ya :KK12:Hoşlandığım kişi kaşlarını aldırıyormuş hemde bariz bir şekilde. Şekilli şekilli :mad: üstüne üstelik bir şey söyleyeceği zaman kendi değilde arkadaşlarına söylettiriyor. Aklıma hakkında kötü kötü şeyler geliyor nasıl birine denk geldim be acaba diye . Erkek ırkından soğuyasım geldi ya gel diyeceğim birlikte ağdaya da gidelim
Bence tek kaş erkeklerin kaşlarını aldırması gerekiyor. Ama şekil verilmesinden ben de hoşlanmıyorum. Ama bu bir erkeğin gay olduğunu göstermez, ben çok tanıdım kaş aldıran hetero erkek. :) Çok mu aldırıyor? Kötü mü duruyor?

Almamasından yine iyidir.
Bakımlı olduğunu gösterir.

Ya benim ki benden çok gidiyor saçlarını kestirmeye , kaşlarını aldırmaya ,sakalına saçına başına şekil vermeye..

Her hafta gidiyor yahu !

aldırabilir elbet ama şekil verdirmesi enteresanmış doğrusu.Ben de hoşlanmazdım

Kaşlarını alsın o güzel de şekil verilmesi olayını ben de beğenmiyorum

tek kaş olmasından iyidir bence.etrafımızda okadar bakımsız erkek varki kaşını aldıran erkeğe gay etiketi yapıştırılıyo
eğer fazla ince veya şekilliyse uyar sende.

erkeklik anlayisiniz kıldan tüyden mi ibaret

kıl yada tüyden ibaret değil ki bu erkeğin gögüs kısmı kıllı ama ne hikmetse kaşları benden biçimli kavisli.

Almamasından yine iyidir.
Bakımlı olduğunu gösterir.

Ya benim ki benden çok gidiyor saçlarını kestirmeye , kaşlarını aldırmaya ,sakalına saçına başına şekil vermeye..

Her hafta gidiyor yahu !

ortası neysede kavis verdirmek nedir ya

:KK12:Sınırlar dahilinde belki ama şekil verdirmek biraz abartı sanki.

abartmış bencede

Bakımlı erkek kaşlarını alır, ne var bunda?

aldırır evet ama kavis verdirmez ünlülerin kaşları bile onun ki kadr kavisli değil

aldırabilir elbet ama şekil verdirmesi enteresanmış doğrusu.Ben de hoşlanmazdım

kusasım geldi
kötüyse kaşları düzeltmeli ama asla şekil vermemeli :KK70:

aynen ama işte beyfendi üçgen gibi şekil verdirmiş

Ayy bende sevmem..birde boyle kavis yapiyorlar..

bende sevmem

Ayyy valla ne yalan söyleyeyim onu ben de hiç sevmem valla.:KK12: Gözüm yanındayken sürekli oraya gider.:)

bütün gün çocuğun kaşlarına baktım :D

Kaşlarını alsın o güzel de şekil verilmesi olayını ben de beğenmiyorum

yakışmıyor br erkeğe ebnce

tek kaş olmasından iyidir bence.etrafımızda okadar bakımsız erkek varki kaşını aldıran erkeğe gay etiketi yapıştırılıyo
eğer fazla ince veya şekilliyse uyar sende.

uyarmak haddime değil sevdiğim kişi değil ama saolsun soğuttu kaş olayı

ay şu an hayal ettim komik geldi
göğüs kıllı kaşlar biçimli

bugün metroda bi çocuk gördüm
pantolonunun k.çında kocaman SERSERİ yazıyordu
markası buymuş :KK70:
boynunda da zincir

bazı erkekler çok şekil :110:

Back
X