kaş arası botoks yaptıranlar

neden özellikle kaş arası?
gözlerini kısmaktan kaş ortasında çizgi oluşmasın diye yani ben en azından o sebebten istiyorum.
ben yaptırdım canım iyi bişey severim oylesını tavsıye ederım paran varsa durma
paran varsa durma derken ne kadar pahalı mesela kaliteli olanı alın göz kenarına bana 500 demişlerdi indirim varmış güya kaliteliyse tabi kaş ortasınada çok demezler sanırım

Tek tüp olarak hesaplıyolar genelde çünkü sana kullandıgı enjektoru baskasına kullnamadıgı için alın kas arası kaz ayakları yok etmede kullanıloar sadece kaş arası yaptırırsan daha pahalıya maal olur yaptrdınmı butun mimiklere yaptır ben 600 cıvarı yaptırmıstım indirimler oluyor mesaj yoluyla bilgim oluyor benimde suara indirim bekliyorm bende 500 demişlerdi indirimli haliyle kalite acısından bi sıkıntı yasamadım ablamda bende memnunuz

Tek tüp olarak hesaplıyolar genelde çünkü sana kullandıgı enjektoru baskasına kullnamadıgı için alın kas arası kaz ayakları yok etmede kullanıloar sadece kaş arası yaptırırsan daha pahalıya maal olur yaptrdınmı butun mimiklere yaptır ben 600 cıvarı yaptırmıstım indirimler oluyor mesaj yoluyla bilgim oluyor benimde suara indirim bekliyorm bende 500 demişlerdi indirimli haliyle kalite acısından bi sıkıntı yasamadım ablamda bende memnunuz
ya aslında ii demekki 500 falan olunca ama benim bir diğer korkum bu gittiğim yere sadece manikür pedikür için gidiorum ben doktorda var burda mesela 20 yıllık falanmış , çok profesyonel değiller gibi geldi bana ama inanılmaz geleni gideni çok müşterisi çok bi sürü botoks müşterisi gelio bi manikür yaptırana kadar , birde lazere gittiğim yer var orada bana carbonpeelinge başladı ilk seansta bile memnun kaldım orada daha nezih daha profesyonel daha temiz gözüküo orasıda biraz daha bi tık daha pahalı ya bilemedim kime nasıl güveneceğimi o sebebten hastaneye falanmı gitmek gerekir acaba ?

mrb bende kaşlarımın arasındaki kırışıklık için bugün dermatologla görüştüm 500tl ye yapacağını söyledi yanı burun üstünden alının sonuna kadar olan tüm kırışıklıklara işlem yapılacağını söyledi. ama henüz karar veremedım. ve 3-4 ay etkisinin olduğunu sonra yaptırdıkça süresinin uzayacağını söyledi

Back
X