kaş arası botox?

Ucreti nedir acaba? Ben de dusunuyorumda. Bir de guzellik merkezi felan mi yoksa hastanede mi yaptiriyorsunuz?
bir residence da doktor kendisi yapan kişinin. sadece kaş arası 300 tl, tüm alın 450 tl. 6 ayda bir ödüyorsunuz bu ücreti onun dışında 3 ayda bir ücretsiz rötüş yapıyor, bozulan yer varsa düzeltiyor.

Bende istiyorum İstanbul Anadolu yakası önerilere acıgım :)
ben avrupa yakasındayım, ablam anadolu yakasında yer araştırıyordu bir ara arkadaşları terra güzellik de yaptırıyormuş memnunmuş ama dediğim gibi ablam ya da ben gitmedik. Eğer ablam memnun kalırsa tekrar yazarım size.

bir residence da doktor kendisi yapan kişinin. sadece kaş arası 300 tl, tüm alın 450 tl. 6 ayda bir ödüyorsunuz bu ücreti onun dışında 3 ayda bir ücretsiz rötüş yapıyor, bozulan yer varsa düzeltiyor.
300tl çok iyiymiş cadde de yaptıran bir arkadaşım indirimli 650ye yaptırdgını söylemişti ne kadardır yaptırıyorsunuz ve semt nerede?

Benim arkadasımda isim vermek dogru olurmu bilmem ama erenköy de dr aynur( soyadını söylemiyim) hanıma gidiyor bende onu bekliyorum bakalım bikaç aya nasıl olucak ama sizin ücretin iki katı resmen gerci kaz ayaklarıda olabilir onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…