- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
Bir hafta kadar oldu, görüntüden çok memnunum ancak alışmak biraz zaman alacak sanırımyaptıran var mı? fikirleriniz nelerdir?
yaklaşık 2 senedir kaş arası ve alna yaptırıyorum çok memnunumBir hafta kadar oldu, görüntüden çok memnunum ancak alışmak biraz zaman alacak sanırım
Ucreti nedir acaba? Ben de dusunuyorumda. Bir de guzellik merkezi felan mi yoksa hastanede mi yaptiriyorsunuz?yaklaşık 2 senedir kaş arası ve alna yaptırıyorum çok memnunum
bir residence da doktor kendisi yapan kişinin. sadece kaş arası 300 tl, tüm alın 450 tl. 6 ayda bir ödüyorsunuz bu ücreti onun dışında 3 ayda bir ücretsiz rötüş yapıyor, bozulan yer varsa düzeltiyor.Ucreti nedir acaba? Ben de dusunuyorumda. Bir de guzellik merkezi felan mi yoksa hastanede mi yaptiriyorsunuz?
ben avrupa yakasındayım, ablam anadolu yakasında yer araştırıyordu bir ara arkadaşları terra güzellik de yaptırıyormuş memnunmuş ama dediğim gibi ablam ya da ben gitmedik. Eğer ablam memnun kalırsa tekrar yazarım size.Bende istiyorum İstanbul Anadolu yakası önerilere acıgım :)
evet yapan yere göre değişir bazıları 6 ayda bir çağırır bazıları 3 ayda bir ücretsiz rötüşe çağırır.Botox'un süresi 6 ay mı?
Yani yeniletmek gerekiyor mu?
300tl çok iyiymiş cadde de yaptıran bir arkadaşım indirimli 650ye yaptırdgını söylemişti ne kadardır yaptırıyorsunuz ve semt nerede?bir residence da doktor kendisi yapan kişinin. sadece kaş arası 300 tl, tüm alın 450 tl. 6 ayda bir ödüyorsunuz bu ücreti onun dışında 3 ayda bir ücretsiz rötüş yapıyor, bozulan yer varsa düzeltiyor.
Benim arkadasımda isim vermek dogru olurmu bilmem ama erenköy de dr aynur( soyadını söylemiyim) hanıma gidiyor bende onu bekliyorum bakalım bikaç aya nasıl olucak ama sizin ücretin iki katı resmen gerci kaz ayaklarıda olabilir ondaben avrupa yakasındayım, ablam anadolu yakasında yer araştırıyordu bir ara arkadaşları terra güzellik de yaptırıyormuş memnunmuş ama dediğim gibi ablam ya da ben gitmedik. Eğer ablam memnun kalırsa tekrar yazarım size.
beylikdüzü, 2 senedir yaptırıyorum galiba belki de daha uzun zaman olmuştur. Semte göre değişiyor fiyatlar.300tl çok iyiymiş cadde de yaptıran bir arkadaşım indirimli 650ye yaptırdgını söylemişti ne kadardır yaptırıyorsunuz ve semt nerede?
Anadoludan beylikdüzüne git gel max benzin 60 yazsa yine kar :)beylikdüzü, 2 senedir yaptırıyorum galiba belki de daha uzun zaman olmuştur. Semte göre değişiyor fiyatlar.
yaptıran var mı? fikirleriniz nelerdir?
Kaş arası anneme yaptırdık çok memnun bende kaşlarıma yaptırdım kaldırmak içinyaklaşık 2 senedir kaş arası ve alna yaptırıyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?