Kaş Dökülmesi

adayogretmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
27
17
3
31
Kızlar merhabalar Nasipse 2017 Haziran geliniyim ve kadının halinden kadın anlar deyip hem tecrübelilere aklıma takılanları danışayım hem de sorunlarımla ilgili düşünceler ve yardımlar alayım dedim hemen foruma üye oldum Şimdi en büyük sorunuma yardım istiyorum sizden. Düğünüme 153 güncük kaldı ve kaşımda aşırı derece dökülme var resmen boşluk oluştu ne yapmalıyım

Kızlar merhabalar Nasipse 2017 Haziran geliniyim ve kadının halinden kadın anlar deyip hem tecrübelilere aklıma takılanları danışayım hem de sorunlarımla ilgili düşünceler ve yardımlar alayım dedim hemen foruma üye oldum Şimdi en büyük sorunuma yardım istiyorum sizden. Düğünüme 153 güncük kaldı ve kaşımda aşırı derece dökülme var resmen boşluk oluştu ne yapmalıyım
canım sarımsak sürmek çok iyi geliyor dökülmeleri durduruyor kaş çıkmasına yardımcı oluyor bi dene istersen

canım sarımsak sürmek çok iyi geliyor dökülmeleri durduruyor kaş çıkmasına yardımcı oluyor bi dene istersen

Sarımsağı denedim ama kaşımın içinde yaralar oluyor böyle kepek gibi onları çok tahriş ediyor sarımsak :( cildiyeye de gittim hala bir sonuç alamadım :KK12:

bayanlar aranızda guatr hastalıgı olupta kaşları dökülen varmı.Benim kaşlarım 1 yıldır aşırı bir şekilde dökülüyor

Hint yagi derim dahada birsey demem ... Bir kasim cikiyordu bir kasim çıkıp dokuluyordu.... Yamalik gibiydi:KK70: 3 hafta düzenli temiz cilde geceleri sürüp yatin ama düzenli kullanin:KK200: inşallah düzelir...

Back
X