Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım saç boyasıyla açıyorlar,bir ay civarında sürüyor etkis ama ben saç boyatmayla aynı anda yaptırdığım için extra ücret ödemiyorum,tek yaptırırsan ne kadar bilmiyorum.kaş rengi nasıl açılır kuaför ne işlem uygular bilen var mı? ve fiyatı ne kadardır?
Refectocil diye kaş boyaları var, iyi salonlarda bunu kullanırlar.Fiyatlar yerine göre değişir.Bence kuaför malzemeleri satan bir yerden veya netten refectocil in en açık rengini (zaten 4 rengi var) ve oksidanını alıp kendiniz boyayın.ikisinden de azıcık (leblebi kadar) bir fincan altlığına koyup ruj fırçasıyla karıştırın ve düzgünce kaşlarınıza uygulayın.5-10 dk bekletin, ıslak mendille silerek temizleyin, bu kadar! Eskiden kuaförde boyatıyordum 20 tl ye, birkaç yıldır kendim boyuyorum.Başka bir arkadaşım 5 tl ye boyatıyor, dediğim gibi salondan salona çok farkediyor.Normal saç boyasını kaşınıza sürmeyin derler hatta kutusunda da yazar, ama birçok insan ve birçok mahalle kuaförü uyguluyor, birşey de olmuyor.
Yine de özel kaş boyası öneririm, çünkü renkleri çok doğal ve bu iş için üretilmişler.1 kez alsanız ayda 1 boyasanız size 2 yıl yeter.30 tl civarı bişey tutar boya ve oksidanı, 5 liraya da bir fırça aldınız mı yıllarca götürür sizi.
Evet sadece en açık renk açıcı, ben natural brown olanla boyuyorum kaşlarımı koyulaştırmak için.
Evet canım saç için geçerli olan boya boyayı açmaz kuralı kaş için de geçerli demek ki.Benim kaşlarım zaten açık renk ve belirsiz, o yüzden açmak isteyeceğimi sanmam ama başkalarına faydalı olur verdiğin bilgi :)ben de koyu kullanırken kaşlarımı öyle yapıyordum... sonra rengini açmak istediğimde 0 numarayı sürdüm hiç açılma olmadı.. sadece doğal kaş rengini açıyormuş yani bilgin olsun belki ilerde açmak istersin sen de..
siz bunu bana daha önce de söylemiştiniz ama tekrar soracağım ben benim kaşlarım beyaz gibi çok yapma gibi durur mu bu boyayı denesem kalemle belirginleştirmekten sıkıldım bi de kalemin ucunda kaşımın tellerini görüyorum bu ara korktum dökülür diyeRefectocil diye kaş boyaları var, iyi salonlarda bunu kullanırlar.Fiyatlar yerine göre değişir.Bence kuaför malzemeleri satan bir yerden veya netten refectocil in en açık rengini (zaten 4 rengi var) ve oksidanını alıp kendiniz boyayın.ikisinden de azıcık (leblebi kadar) bir fincan altlığına koyup ruj fırçasıyla karıştırın ve düzgünce kaşlarınıza uygulayın.5-10 dk bekletin, ıslak mendille silerek temizleyin, bu kadar! Eskiden kuaförde boyatıyordum 20 tl ye, birkaç yıldır kendim boyuyorum.Başka bir arkadaşım 5 tl ye boyatıyor, dediğim gibi salondan salona çok farkediyor.Normal saç boyasını kaşınıza sürmeyin derler hatta kutusunda da yazar, ama birçok insan ve birçok mahalle kuaförü uyguluyor, birşey de olmuyor.
Yine de özel kaş boyası öneririm, çünkü renkleri çok doğal ve bu iş için üretilmişler.1 kez alsanız ayda 1 boyasanız size 2 yıl yeter.30 tl civarı bişey tutar boya ve oksidanı, 5 liraya da bir fırça aldınız mı yıllarca götürür sizi.
bunları yapacagınıza sarımsak ve badem sürün benimde dökülmüitü badem yagı surdum yatmadan önce baya çıakrdı gürleştirdi öneririmsiz bunu bana daha önce de söylemiştiniz ama tekrar soracağım ben benim kaşlarım beyaz gibi çok yapma gibi durur mu bu boyayı denesem kalemle belirginleştirmekten sıkıldım bi de kalemin ucunda kaşımın tellerini görüyorum bu ara korktum dökülür diye
kaşlarım dökülmüyo ki baya kaşım var sadece rengi çok açık canımbunları yapacagınıza sarımsak ve badem sürün benimde dökülmüitü badem yagı surdum yatmadan önce baya çıakrdı gürleştirdi öneririm
renginede çözüm var canım bence boyama saçın rengini koyulttugu gıbı cevız yagı al aktardan oda fydalı hem rengide koyultuyor bademyagıda koyultur ama cevz daha cokkaşlarım dökülmüyo ki baya kaşım var sadece rengi çok açık canım
ayy çok teşekkür ederim canım ya ama kapkara olmaz değil mi böyle açık kumral gibi olsun istiyorum almıyorum çünkü kaşlarımırenginede çözüm var canım bence boyama saçın rengini koyulttugu gıbı cevız yagı al aktardan oda fydalı hem rengide koyultuyor bademyagıda koyultur ama cevz daha cok
hayır canım sonucta yanı acık bir renkken pat öyle simsiyah yapmaz yani sadece belirgin yapar şöyle söyliyim benim kaşlaırmın rengi çok açık degil ama siyah gibi degl koyu kahve bir iki ton koyultur canımayy çok teşekkür ederim canım ya ama kapkara olmaz değil mi böyle açık kumral gibi olsun istiyorum almıyorum çünkü kaşlarımı
bu ceviz yağı saçları da koyu yapar mı pekihayır canım sonucta yanı acık bir renkken pat öyle simsiyah yapmaz yani sadece belirgin yapar şöyle söyliyim benim kaşlaırmın rengi çok açık degil ama siyah gibi degl koyu kahve bir iki ton koyultur canım
evet zaten yani yapılan yag bakımı sacları koyultabiliyor istisnalarda var ceviz yagı koyultuyor ama bir iki kullanımla olmaz 1 ay gibi kullanılınca sonuc alınır dıye dusunuyorumbu ceviz yağı saçları da koyu yapar mı peki
evet zaten yani yapılan yag bakımı sacları koyultabiliyor istisnalarda var ceviz yagı koyultuyor ama bir iki kullanımla olmaz 1 ay gibi kullanılınca sonuc alınır dıye dusunuyorum