Saç Rengi ve Saç Boyama kaş sorunu

siz bunu bana daha önce de söylemiştiniz ama tekrar soracağım ben benim kaşlarım beyaz gibi çok yapma gibi durur mu bu boyayı denesem kalemle belirginleştirmekten sıkıldım bi de kalemin ucunda kaşımın tellerini görüyorum bu ara korktum dökülür diye
Yapay durmuyor.Natural brown rengini kullanıyorum ben, ne kadar bekletirseniz o kadar koyulaşıyor.5 dk bekletince iyi oluyor benim kaşlar.Eskiden kuaförde yaptırıyordum, bir kez uzun bekletmişlerdi çok koyu olmuştu, bir hafta fln üzülmüştüm çok.Alırsanız kısa bekletin, kullandıkça sizin için doğru olan süreyi belirlersiniz zaten.

aynen bu refectocil bende var henüz kullanmadım ama... yalnız şöyle bir durum var sadece 0 numarası kaş rengini açıyor.. yani arkadaşın dediği gibi en açık rengi... diğer tüm renkler koyulaştırır..

bu 0 numara açıcıyı kullandım ama pek memnun kalmadım kızlar açıkçası.. şöyle ki açma işlemi güzel ona lafım yok fakat uygulanması gerçekten çok zor.. kıvamı böyle sıvı desem sıvı değil katı desem katı değil, kaşa sürmeye çalışıyorum topak topak olup dökülüyor ürün.. detaylı anlatım yok ama 1 e 1 oranında karıştırın yazıyor aynen öyle yapıyorum ben de.. :KK43:
neyse bu markanın açık kahverengi olanını kullanmıştım o kaşı koyulaştırmada gayet başarılı ve kullanımı da çok rahat ama 0 numara açıcı rengini tavsiye etmiyorum.. :KK20: şimdi bir dahakine saç boyasıyla mı açsam tüy sarartıcıyla mı kızlar ya??

bu 0 numara açıcıyı kullandım ama pek memnun kalmadım kızlar açıkçası.. şöyle ki açma işlemi güzel ona lafım yok fakat uygulanması gerçekten çok zor.. kıvamı böyle sıvı desem sıvı değil katı desem katı değil, kaşa sürmeye çalışıyorum topak topak olup dökülüyor ürün.. detaylı anlatım yok ama 1 e 1 oranında karıştırın yazıyor aynen öyle yapıyorum ben de.. :KK43:
neyse bu markanın açık kahverengi olanını kullanmıştım o kaşı koyulaştırmada gayet başarılı ve kullanımı da çok rahat ama 0 numara açıcı rengini tavsiye etmiyorum.. :KK20: şimdi bir dahakine saç boyasıyla mı açsam tüy sarartıcıyla mı kızlar ya??

kuaföre git canım sen kendin deneme. çünkü ben denedim yaktım :)

Back
X