Talan olmadan git git.Pahalı ama denizi süper :)kaşa hiç gitmediydim ben ama bi durun
Hazırlanan raporda, Kaş'ın tarihi, doğal ve kültürel özellikleriyle özgün bir turizm yöresi olduğuna vurgu yapılarak, yapılacak havalimanının Kaş'ın bu vizyonunu bozacağı belirtildi. Havalimanının ilçedeki kültür ve doğa turizmini yok edeceği ve bölgede havalimanına ihtiyaç olmadığı aktarılan raporda, havalimanı yapılmak istenen bölgenin hem tarım alanları hem de tarihi yapılar ve endemik bitkilerle dolu olduğuna işaret edildi.
Bakan Çevik altını çizerek belirlediğim kısmı okumanızı isterdim, özellikle tarım alanları kısmını.
Sizin bu havalimanına karşı çıkmanız gerekir, malum son 26 yılda 4 milyon hektar tarım alanı yok oldu demiştiniz, yok olan tarım arazilerine yenileri eklenmesin
Bir işletme yapılırken oranın tarihi ve doğal yapısı bozulmaz, ben burayı beğendim, oraya yapılacak deyip canım yerler mahvedilmez.
Bulunduğum şehirde seralar var.Hemde gelir seviyesi yüksek olan bir semtte.2B ayağına inşaat firmalarına sattılar.En az 13-14 katlı siteler yapılacak.Semt halkı ayaklanıyor fakat onlarıda bir şekilde susturuyorlar.
Tarım bakanlığının kamu spotunu izlesinler.Tarım alanlarına bina yapmayın koruyun diyor.Sanki ben kafama estiği yerde inşaat yapıyorum Önce kendileri bir korusunlar tarım arazisini,kamu spotu yapmakla bitmiyor .
Biliyorum o kamu spotunu, kusura bakmasınlar ama gülüyorum, spotla yaptıkları birbirini tutmuyor zira.
Tarım bakanlığının kamu spotunu izlesinler.Tarım alanlarına bina yapmayın koruyun diyor.Sanki ben kafama estiği yerde inşaat yapıyorum Önce kendileri bir korusunlar tarım arazisini,kamu spotu yapmakla bitmiyor .
Biliyorum o kamu spotunu, kusura bakmasınlar ama gülüyorum, spotla yaptıkları birbirini tutmuyor zira.
Ev yapmak şöyle dursun, varolan evinize tadilat yapmaya kalkınca bile neler oluyor, tadilatta sağa sola taşma var mı diye milim milim ölçüyorlar, tamam ölçülsün ama kanunlar herkese eşit işlesin.AB uyum süreci için yapılan göz boyamalar.Bütün kamu spotları zorunluluktan yoksa uyacaklarından değil.Tabi benim gibi sade vatandaş gidip köyde kendi arsasına iki göz oda yaparsa kanunlar çok hızlı işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?