Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglim 25 Ağustos da 5 gün kaldı kaset test yapsam mı ya da erken gebelik testi mi yapsam sizce önerileriniz nelerdir ? Yada yapmak için çok mu erken ?
Reglim 25 Ağustos da 5 gün kaldı kaset test yapsam mı ya da erken gebelik testi mi yapsam sizce önerileriniz nelerdir ? Yada yapmak için çok mu erken ?
Benim 23 Ağustos bat bende bugün yaptım test negatif yine olmadı moralim çok bozuk ya sizin yumurtlama ne zamandı dollenme olduktan 12-13 gün sonra testte çıkıyor diyorlar bazı kişilerde adetten 4-5 gün önce de çıkabiliyor bazı kişilerde de adet gecikmesinde sonra çıkıyor
Benim 23 Ağustos bat bende bugün yaptım test negatif yine olmadı moralim çok bozuk ya sizin yumurtlama ne zamandı dollenme olduktan 12-13 gün sonra testte çıkıyor diyorlar bazı kişilerde adetten 4-5 gün önce de çıkabiliyor bazı kişilerde de adet gecikmesinde sonra çıkıyor
Senin ki erken degil ama sen yine de 2 gün sonra yap canım benim ki de 10-11 yumurtlama 12 çatlama benim için erken olabilir ama yinede hiç umudum yok ya rabbim sevindirsin iki mizide ne diyim ya