Kaset teslerin güvenilirliği?

sadolinda

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
2.799
2.577
63
31
Adete 5 gün varken dayanamayıp test yaptım sonuç tabii ki de negatif. Acaba adetim gecikirse tekrar yapsam sonuç daha mı doğru olur? Önceki gebeliğim de hem kaset hem erken gebelik testi yapmıştım adetim 7 gün geçince ikisi de pozitif çıkmıştı o zaman.

Adete 5 gün varken dayanamayıp test yaptım sonuç tabii ki de negatif. Acaba adetim gecikirse tekrar yapsam sonuç daha mı doğru olur? Önceki gebeliğim de hem kaset hem erken gebelik testi yapmıştım adetim 7 gün geçince ikisi de pozitif çıkmıştı o zaman.
Bacım daha 5 gün varmis dur hi adetin geciksin sonra dene

Adetiniz gecikince yapın tabi. Erken geb. Testlerinden mi yapmistiniz?

Evet var. Yumurtlamadan sonra kasıklarda belimde ağrım oldu, akintimda artış var beyaz şeffaf arası, bulantım var ama pskolojik de olabilir. Göğüs hassasiyetim var. Ay bilemiyorum hayırlısı neyse o olsun
Aynıları bende de var sürekli kontroldeyim bugün bel agrim baya cogaldi birde ramazan ya ondan mi oluyor acaba diyorum mide bulantısı bas dönmesi var beklemek de çok zor ona göre hareket etmek istiyorum

Aynıları bende de var sürekli kontroldeyim bugün bel agrim baya cogaldi birde ramazan ya ondan mi oluyor acaba diyorum mide bulantısı bas dönmesi var beklemek de çok zor ona göre hareket etmek istiyorum
Canım sende peki yumurtalardan birinde şişkinlik oldu mu?benim yumurtlamadan sonra sol tarafımda şişkinlik oldu

Birdaha yapmadım 2.günü adet oldum gibi başladı ve imkansız bişey oldu 2 gun sürdü ve normal adetim gibi değildi şuan beklemedeyim ayin 12sine randevu aldım testere yapmadım bidaha acaba yerlesmemi diye düşündüm kimisi az.olur diyor lekelenme gibi ama benim öyle olmadi sadece aşırı az sürdü ve hep pembe geldi kahverengi görmedim biterken bile

benim test sonucuna bakar mısınız?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-04 at 12.42.33.webp
    WhatsApp Image 2023-04-04 at 12.42.33.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 217
Back
X