- 28 Mart 2023
- 2.799
- 2.577
- 63
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım daha 5 gün varmis dur hi adetin geciksin sonra deneAdete 5 gün varken dayanamayıp test yaptım sonuç tabii ki de negatif. Acaba adetim gecikirse tekrar yapsam sonuç daha mı doğru olur? Önceki gebeliğim de hem kaset hem erken gebelik testi yapmıştım adetim 7 gün geçince ikisi de pozitif çıkmıştı o zaman.
Adetiniz gecikince yapın tabi. Erken geb. Testlerinden mi yapmistiniz?Adete 5 gün varken dayanamayıp test yaptım sonuç tabii ki de negatif. Acaba adetim gecikirse tekrar yapsam sonuç daha mı doğru olur? Önceki gebeliğim de hem kaset hem erken gebelik testi yapmıştım adetim 7 gün geçince ikisi de pozitif çıkmıştı o zaman.
Yok şu basit kaset test olanlardan yapmıştım. Gecikirse tekrar yapayım öyleyse.Adetiniz gecikince yapın tabi. Erken geb. Testlerinden mi yapmistiniz?
Ahahahah tamam merak işteBacım daha 5 gün varmis dur hi adetin geciksin sonra dene
Aman yok, şimdiden sonuç vermez onlarYok şu basit kaset test olanlardan yapmıştım. Gecikirse tekrar yapayım öyleyse.
Evet hep sabırsızlık yüzünden oluyor.en iyisi bekleyip gecikince kan vermekAynısını bende adet günü yaptım sonuç negatif suan 1 gun geçti bu sefer sabredicem
Evet var. Yumurtlamadan sonra kasıklarda belimde ağrım oldu, akintimda artış var beyaz şeffaf arası, bulantım var ama pskolojik de olabilir. Göğüs hassasiyetim var. Ay bilemiyorum hayırlısı neyse o olsunBelirtilerin var mi peki
Aynıları bende de var sürekli kontroldeyim bugün bel agrim baya cogaldi birde ramazan ya ondan mi oluyor acaba diyorum mide bulantısı bas dönmesi var beklemek de çok zor ona göre hareket etmek istiyorumEvet var. Yumurtlamadan sonra kasıklarda belimde ağrım oldu, akintimda artış var beyaz şeffaf arası, bulantım var ama pskolojik de olabilir. Göğüs hassasiyetim var. Ay bilemiyorum hayırlısı neyse o olsun
Canım sende peki yumurtalardan birinde şişkinlik oldu mu?benim yumurtlamadan sonra sol tarafımda şişkinlik olduAynıları bende de var sürekli kontroldeyim bugün bel agrim baya cogaldi birde ramazan ya ondan mi oluyor acaba diyorum mide bulantısı bas dönmesi var beklemek de çok zor ona göre hareket etmek istiyorum
Anladım inşallah gebesindir hayırlı olan neyse o olsunOnu hiç anlamıyorum şuan tek hissettiğim bel ağrısı ayaklarim bile ağrıyor
Aminn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin seninde hayırlı haberini alırız inseALLAHAnladım inşallah gebesindir hayırlı olan neyse o olsun
Canım sonucun ne çıktı şimdi aklıma geldi deAynısını bende adet günü yaptım sonuç negatif suan 1 gun geçti bu sefer sabredicem