Son durumun nedir canım test yaptnmiBugün adet sonrası ilişki üzerinden 13 gün geçti o gün yumurtlama günüm diye tahmin ediyorum ve ilişkinin 9. gün yerleşme sancısna benzer bir ağrı yaşadım. O zaman test yapmıştım gölgeli çıkmıştı erken olduğu için hatalı gibiydi de. yarın tekrar kaset test yapsam çıkar mı? Erken yumurtladığımı düşünüyorum çünkü emziriyorum bu yüzden adet düzensizliğim var.
Daha yapmadım ama hafta içi yapmayı düşünüyorum :)Son durumun nedir canım test yaptnmi
Hadi inşallah buraya yaz mutlaka bende hala adet olmadım yumurtlamani 12.gunu 9.gunden beri test yapıyorum hep negatif di dün ve bugün çok çok hafif çizgi var belki göz yanılması bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir bazense olsa şimdiye çıkardı diyorum acaba erkenmi bilemedim belirtilerimde birkaç defa kasık ağrım batmalar oldu göğüs ağrım yumurtlama gününden önce başlamıştı 2 3 gün önce göğüs ağrısı birden kesildi ama iki gündür tekrar başladı göğüs ağrım ilk kez böyle oluyor anlam veremedim normalde adet belirtilerim olmaz benim pek ama ve yumurtlamadan sonra hep sulu akintim olduDaha yapmadım ama hafta içi yapmayı düşünüyorum :)
Ay hadi İnşallah olur ama silik çizgi varsa vardır diye düşünüyorum bir de erken gebelik testi yapsan hemen çıkar bence.benim de kasık ağrım göğüs ucu hassasiyetim var bakalım yapınca söylerim sen de söyle umarım olur ya bu ay olmazsa daha belirti falan aramayacagimHadi inşallah buraya yaz mutlaka bende hala adet olmadım yumurtlamani 12.gunu 9.gunden beri test yapıyorum hep negatif di dün ve bugün çok çok hafif çizgi var belki göz yanılması bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir bazense olsa şimdiye çıkardı diyorum acaba erkenmi bilemedim belirtilerimde birkaç defa kasık ağrım batmalar oldu göğüs ağrım yumurtlama gününden önce başlamıştı 2 3 gün önce göğüs ağrısı birden kesildi ama iki gündür tekrar başladı göğüs ağrım ilk kez böyle oluyor anlam veremedim normalde adet belirtilerim olmaz benim pek ama ve yumurtlamadan sonra hep sulu akintim oldu
Çıkar canım 14.-15. Gün normal yapılabilir zaten anca o günlerde belli oluyor inşallah vardırBugün adet sonrası ilişki üzerinden 13 gün geçti o gün yumurtlama günüm diye tahmin ediyorum ve ilişkinin 9. gün yerleşme sancısna benzer bir ağrı yaşadım. O zaman test yapmıştım gölgeli çıkmıştı erken olduğu için hatalı gibiydi de. yarın tekrar kaset test yapsam çıkar mı? Erken yumurtladığımı düşünüyorum çünkü emziriyorum bu yüzden adet düzensizliğim var.
İnşallah teşekkür ederim canım. Hafta içi yapıcam ama adetime daha var 5-6 gün o yüzden yapsam mı diye kararsızdımÇıkar canım 14.-15. Gün normal yapılabilir zaten anca o günlerde belli oluyor inşallah vardır
Ozaman bekle bence canım adet olmazsan yaparsın erken öğrenince insan stress olurİnşallah teşekkür ederim canım. Hafta içi yapıcam ama adetime daha var 5-6 gün o yüzden yapsam mı diye kararsızdım
Canım ben test yaptım dün ve negatif çıktı. sağlık olsun bir dahaki sefere diyoruz artık hayırlısı buymuş.Hadi inşallah buraya yaz mutlaka bende hala adet olmadım yumurtlamani 12.gunu 9.gunden beri test yapıyorum hep negatif di dün ve bugün çok çok hafif çizgi var belki göz yanılması bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir bazense olsa şimdiye çıkardı diyorum acaba erkenmi bilemedim belirtilerimde birkaç defa kasık ağrım batmalar oldu göğüs ağrım yumurtlama gününden önce başlamıştı 2 3 gün önce göğüs ağrısı birden kesildi ama iki gündür tekrar başladı göğüs ağrım ilk kez böyle oluyor anlam veremedim normalde adet belirtilerim olmaz benim pek ama ve yumurtlamadan sonra hep sulu akintim oldu
Benimde negatifCanım ben test yaptım dün ve negatif çıktı. sağlık olsun bir dahaki sefere diyoruz artık hayırlısı buymuş.
Üzülme stres yapma canım stres doğurganlığın en büyük düşmanı.biraz daha sabır. bir dahaki aya kısmet olur inşallah.Benimde negatifadetim hala gelmedi bugün bir iki damla kahverengi leke geldi devamı yok testler negatif..regl düzensiz öyle
İnşallah canımÜzülme stres yapma canım stres doğurganlığın en büyük düşmanı.biraz daha sabır. bir dahaki aya kısmet olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?